-10% ob prvi prijavi s kodo SILLYPRIJAVA 🛍 / BREZPLAČNA POŠTNINA & VRAČILA na vsa naročila nad 29€
0 Cart
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Izpostavljeno

  Božični popust za praznična darilca v otroški trgovini Silly

  Božični popust za praznična darilca v otroški trgovini Silly

  Božični popust v Silly prinaša 20% popust za vse praznične nakupe do 24.12. Popust velja na celoten nakup izdelkov vseh blagovnih znamk v ponudbi otroške trgovine Silly. 

  Božični popust lahko izkoristite za nakup božičnih ali novoletnih otroških daril s kodo ODBOŽIČKA. Z veseljem smo vam na voljo z dodatnimi informacijami pri nakupu ali v pomoč pri iskanju prav posebnega darila. Vedno smo veseli, da vam lahko pomagamo najti lepo in edinstveno darilo, ki ga bodo otroci še dolgo hranili in nikoli pozabili.

  Kodo za popust vpišete v zato namenjeno polje na spletni trgovini pred zakljuckom nakupa. Koda je veljavna do nedelje 24.12.2017 oz. do razprodaje zalog in niso združljiv s preostalimi akcijami in popusti.

  Veselo nakupovanje vam želimo 🦌🛷🎅🎄🎁

  Silly praznovanje 3. rojstnega dne v Mali ulici

  Silly praznovanje 3. rojstnega dne v Mali ulici

  Otroška trgovinica Silly je soboto, 2.12., praznovala svoj 3. rojstni dan v Družinskem centeru Mala ulica, kjer smo se poigrali, zabavali, družili, posladkali in naplesali.

  Otroci so se skozi mesto v malem popeljali na lesenih Kinderfeets poganjalčkih z EGG helmets otroškimi čeladami. V Mašini pripovedovalnici spoznali mehke pravljične junake Oskar&ellen in v Radini ustvarjalnici barvali velike Makii pobarvanke. Najmlajši so se lahko brez skrbi kotalili, valjali, plazili in se pograli z igračkami Franck&Fischer.

  Da je bilo praznovanje še bolj zabavno, praznično in čarobno smo si poslikali obraze, čarodej Mare Čare pa nas je popeljal v svet balonov in jih spreminjal v čudovite pisane figurice. Za konec smo se posladkali s Petrinimi pravljičnimi in nadvse okusnimi slaščicami iz Pcakes ter igrivo in poskočno zaplesali.

  Hvala vsem, ki ste praznovali z nami 💗✨📷 Utrinke in našega čarobnega praznovanja pa lahko najdete tukaj.

  Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

  Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

  Razveselite otroke in jim pripravite prav posebna ljubka presenečenja z majhnimi pozornostmi in aktivnostnimi, doživetji ter ustvarjalnimi nalogami za vsak dan v mesecu decembru in za skupno pripravo na Božič, krepitev medsebojnih vezi, ustvarjanju družinskih tradicij in nepozabnih spominov za vse življenje.

  Sporočilca za vsak dan, od začetka adventa do Božiča, napišite na lep papir, jih okrasite ter pospravite v predalčke adventnega koledarja. Simbolična darilca ali sladkarije pa zavijte v praznični papir ter jih skupaj z pripravljenimi sporočilci skrijete v žepke adventnega koledarja ali pa jih obesite na obročke. Tako pripravljen adventni koledar, bo navdušil otroke in vas nagradil s pričakovanjem in navdušenjem na otrokovih obrazih. 

  Ideje in naloge za adventni koledar

  Za popestritev prazničnih dni smo zbrali nekaj zabavnih in zanimivih predlogov dnevnih aktivnosti za adventni koledar, ki lahko vaši družini pomagajo odštevati do Božiča in mesec napolnijo s pričakovanjem in vznemirjenjem.

  Uživajte v predbožičnem času, svojo družinsko tradicijo postrite s kakšno novostjo in ustvarite nepozabne spomine s svojo družino.

   V pričakovanju Decemberske pravljice in praznične čarovnije

   V pričakovanju Decemberske pravljice in praznične čarovnije

   Obožujemo decembrske praznike in vse povezano z njimi, zato je to brez dvoma naš najljubši praznični čas. Vonj božičnih drevesc, pečenih piškotkov, vroče čokolade in hladnega zimskega zraka. Pogled na svetle praznične luči, razsvetljene ulice, okrašene hiše in domove, raznolika drevesca s pisanimi novoletnimi okraski, prekrasne adventne koledarje, kreativno izdelane adventne venčke, bingljajoče božične nogavice in jaslice pod božično novoletno smrekico. Zvok božičnih in novoletnih pesmih, zvončkov, radostnih rajanj, zabavnih druženj, mnogih prazničnih dejavnosti in oblice smeha, ki se sliši od vsepovsod, zlasti tam, kjer so vključeni otroci. Še posebej nas močno razveseli lesketanje in ples prvih snežink, sveže zapadel puhast sneg in raznolike dejavnosti z njim, ki navdušujejo otroke in odrasle.

   Ustvarjanje družinske povezanosti in topline, dobrega počutja in lepega vzdušja ter seveda sladko pričakovanje in prihod, treh dobrih mož: Miklavža, Božička in Dedka Mraza, saj je v veselem vznemirjenju in trenutkih pričakovanja nedvomno polovica zabave. Zato je adventni koledar in vsakodnevno sledenje dnevom z raznolikimi družinskimi aktivnostmi in majhnimi pozornostmi zagotovo eno najljubših decemberskih opravil in je čudovit način za odštevanje dni do Miklavža, Božiča in Novega leta, ko otroke obiščejo, obdarijo in razveselijo dobri možje.

   Naj vas adventni čas poveže v razumevanju, toplini in sodelovanju. Nekaj idej za adventni koledar, da bo praznični mesec čim bolj čaroben in pol nepozabnih družinskih trenutkov, pa najdete tukaj. 

   Umirjen, povezan in doživet december vam želimo!

   Nasveti za nošenje v nosilikah: Zimsko nošenje dojenčkov

   Nasveti za nošenje v nosilikah: Zimsko nošenje dojenčkov

   Kako zagotoviit, da bo dojenčku pozimi v nosillki dovolj toplo?

   • Izognite se goli koži med otroškimi hlačami in nogavicami z nekoliko večjim enodelnim pajacem ali enodelno pižamo iz toplega flisa, ki je lahko odlična za ohranjanje toplote. Otroku lahko preprosto spodaj oblečemo žabice (tako deklicam, kot tudi fantkom). Super se obnesejo tudi gamaše, ki jih namestimo pod hlačami in čez nogavice.
   • Uporabite lahko vaš nosečniški plašč ali katerikoli prevelik plašč pod katerim bo možno nošenje dojenčka v nosilki. Oblecite primerno sebe in otroka, (vendar ne preveč plasti!) in zapnite plašč preko obeh. Otroku nadenite toplo kapico in pripravljeni ste! 
   • Otroka lahko pred mrazom v nosilki zaščtite tudi z Zimsko zaščito 2v1 za mehke nosilke Ergobabay, ki ima toplo podlogo iz flisa in vodoodporno zunanjo tkanino ter se preprosto pripne na vašo ErgoBaby nosilko. Zunanja plast zagotavlja zaščito pred vetrom, dežjem in snegom, medtem ko notranja podloga iz flisa zagotavlja, da je dojenčku toplo in udobno.

   Naj vas hladno vreme ne ustavi! 

   Zimska zaščita 2v1 za mehke nosilke Ergobaby - Črna/Charcoal

   Vir:
   https://blog.ergobaby.com/2014/10/babywearing-tips-winter-wearing/