Dodatki in pipomočki za otroško kuhinjo, ki jih morate imeti!

Ne glede na to, ali je otroška kuhinja v malčkovi sobici že leta ali se bo ob praznikih prvič predstavila, lahko le nekaj dodatkov in pripomočkov za kuhinjo samo še poveča zabavo. Pravi dodatki omogočajo domišljijsko igro ter igro vlog, s čimer otroška kuhinja ostane priljubljena še leta.

Oglejte si dodatke in pipomočke za otroško kuhinjo, ki jih morate imeti! Da bodo vaši malčki kuhali v svoji novi kuhinji še z večjim veseljem ali, da bi ponovno vzbudili zanimanje za staro kuhinjo.Dodatki in pipomočki za otroško kuhinjo, ki jih morate imeti!OTROŠKI KUHARSKI SETI POSODIC IN PRIPOMOČKOV ZA KUHANJE

Nobena otroška kuhinja ni popolna brez nabora kuhinjskih posodic in pripomočkov za pripravo jedi, da boste lahko uživali v vseh okusnih izmišljenih obrokih vaših malčkov. Ta prečudovit kovinski pastelno zelen otroški kuharski set posodic in pripomočkov za kuhanje bo imel vse, kar potrebujete, da lahko malčki skuhajo vse svoje najljubše jedi. Če pa imate raje lesene stvari pa bo leseni set za kuhanje že z malo sestavinami popoln za vas.


OTROŠKI IGRALNI SETI Z ŽIVILI

Prav tako brez živil kuhinja seveda ni prava kuhinja, zato so živila naslednja na seznamu. Leseni igralni set gajbica sadja in zelenjave za rezanje bo odličen za vajo rezanja in pripravo slastnih zdravih obrokov. Za ljubitelje zajtrkov s francoskim pridihom pa je za to pravi otroški igralni set za zajtrk ob katerem boste uživali v marmeladi, rogličku in čaju. Za zdravo malico pa lahko pripravite solato z otroškim igralnim setom solata.


OTROŠKE KUHARSKE OBLEKE

Igra v kuhinji je še bolj zabavna, ko se oblečeš v pravega kuharja s pomočjo kuharskih predpasnikov, klobukov in rokavic. Čudovite otroške kuharske obleke v različnih pastelnih odtenkih, bodo lahko pričarale kot, da ste v pravi kuhinji. Kuharska obleka pa bo prav prišla tudi za pravo peko slaščic!Dodatki in pipomočki za otroško kuhinjo, ki jih morate imeti!OTROŠKI IGRALNI SLAŠČIČARSKI SET IN SET ZA ZAJTRK

Otroci radi posnemajo stvari, ki jih starši počnejo v vsakdanji kuhinji. Pomoč pri kuhanju jutranje kave ali peki slaščic se večinoma nakoncu sprevrže v nered. Zato tukaj nastopita otroški igralni set za zajtrk in otroški igralni slaščičarski set. Kjer vam lahko otroci mirne vesti kuhajo kavo in pečejo piškotke brez nereda in packanja.

 

OTROŠKI SETI ZA ČAJANKO

Realistični dodatki naredijo čas v kuhinji za igro veliko bolj privlačen in zanimiv. Otroški čajni seti bodo otrokom dali še več priložnosti za igro vlog in domišljijsko igro s svojimi punčkami, lutkami in plišastimi živalicami. Izberite tisti set za čajanko, ki se najbolj poda kihinji ali pa je malčku najbolj všeč. Oglejte si vse tukaj in poiščite tistega pravega, ki bo popolno dopolnilo kuhinji.

 

OTROŠKI IGRALNI MEHKI SETI IN DODATKI OSKAR&ELLEN

Mehki seti za igro vlog so prav tako popolni dodatki tudi za v otroško kuhinjo. Kuhinjski komplet za pripravo slastnih burgerjev ali hotdogov, ter set za pripravo sushija vas ne bosta pustila lačnih. Specite v svoji novi kuhinji rojstnodnevno torto in zraven še sladke piškote. Skuhajte čaj in pripravite čajanko s prečudovitimi mehkimi čajnimi seti v rumeno-modri ali roza barvi.
Dodatki in pipomočki za otroško kuhinjo, ki jih morate imeti!Pobrskajte po celotni ponudbi otroških kuhinj in dodatkov in si oglejte otroške kuhinje ter dodatke in pripomočke za vašega malčka.