Kaj vse paše v šolsko torbo Jeune Premier It Bag Midi?

Model šolske torbe It Bag Midi je prava klasika med šolskimi torbami. Navdih za dizajn jemlje iz usnjenih šolskih torb iz starih časov, vendar pa ima vse sodobne funkcionalnosti, zaradi katerih so šolske torbe It Bag Midi brezčasna klasika. Jeune Premier s svojimi čudovitimi motivi prinese barve in zabavo v šolske klopi!

Prostornina šolske torbe It Bag Midi je odvisna od modela torbe, starejši imajo prostornino 14l, novejši pa nekoliko več in sicer 16,5l, kar običajno zadošča za vse potrebščine, ki jih otroci potebujejo za prvo triado. Seveda pa je količina potrebščin nekoliko odvisno tudi od zahtev posamezne šole, kljub temu naj bi prostornina zadoščala dnevnim potrebam šolarja. 

Prostornina šolske torbe Jeune Premier It bag midi

Torba ima velik predel razdeljen na dva dela v katera bodo otroci lahko pospravili vse zvezke in ostale šolske potrebšine. V notranjosti ima tudi manjši žepek z zadrgo. Na sprednji strani tik pod pokrovom torbe, se nahaja še en žep, ta je zelo priročen za šolske copate, v kolikor jih otroci ne puščajo v šoli. Novejši modeli šolskih torb It Bag Midi imajo na zunanji strani torbe tudi priročen stranski žep namenjen stekleničkam za vodo.

Prostornina šolske torbe Jeune Premier It bag midi
Za športno opremo priporočamo ločen nahrbtnik vrečko City Bag, ki jo lahko po potrebi otroci puščajo v šoli in prinesejo domov v pranje, ko je to potrebno.

Podobno prostornino in klasični dizajn kot It Bag Midi, imajo tudi njene predhodnice šolske torbe Classic Midi, ki ostajajo še bolj zveste klasičnemu izgledu in imajo manj funkcionalnosti. Ta se kaže na zaponkah in kombinaciji detajlov iz umetnega usnja pri nekaterih motivih, prav tako Classic Midi šolske torbe nimajo stranskega žepa za stekleničko za vodo.

V kolikor potrebujete dodatne informacije pri izbiri šolske torbe, vam z veseljem svetujemo, lahko pa se dogovorite tudi za ogled in si želene torbe ogledate v živo, otrok pa jil lahko pomeri.