Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

Razveselite otroke in jim pripravite prav posebna ljubka presenečenja z majhnimi pozornostmi in aktivnostnimi, doživetji ter ustvarjalnimi nalogami za vsak dan v mesecu decembru in za skupno pripravo na Božič, krepitev medsebojnih vezi, ustvarjanju družinskih tradicij in nepozabnih spominov za vse življenje.
Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na BožičSporočilca za vsak dan, od začetka adventa do Božiča, napišite na lep papir, jih okrasite ter pospravite v predalčke adventnega koledarja. Simbolična darilca ali sladkarije pa zavijte v praznični papir ter jih skupaj z pripravljenimi sporočilci skrijete v žepke adventnega koledarja ali pa jih obesite na obročke. Tako pripravljen adventni koledar, bo navdušil otroke in vas nagradil s pričakovanjem in navdušenjem na otrokovih obrazih. Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

Ideje in naloge za adventni koledar

Za popestritev prazničnih dni smo zbrali nekaj zabavnih in zanimivih predlogov dnevnih aktivnosti za adventni koledar, ki lahko vaši družini pomagajo odštevati do Božiča in mesec napolnijo s pričakovanjem in vznemirjenjem.

Uživajte v predbožičnem času, svojo družinsko tradicijo postrite s kakšno novostjo in ustvarite nepozabne spomine s svojo družino.

Adventni koledar Ljubki nesmisel - Jure Marolt