Božična kolekcija izdelkov Fabelab 2021

Fabelab božična kolekcija 2021 prinaša čudovite in igrive dekoracije in darila, polne šarma, ki vas bodo nasmejale in navdihnile razburljivih dogodivščin v tem veselem prazničnem času.

Letošnja božična kolekcija Fabelab je sestavljena iz tradicionalnih izdelkov z igrivim pridihom in prefinjeno paleto barv. Zlati detajli, adventni koledarji in nove snežne krogle dodajo sijaj božiču. Veliko toplih tonov, povzetih iz narave in navdihnjenih z medenjakovimi hišami in piškoti, je osnova letošnje kolekcije. Fabelab v kombinaciji z utišano barvo evkaliptusa, drzno modro in tradicionalno rdečo ustvarja svež videz za ta božični čas. Zelenje naravnih vej in božična drevesca ustvarjajo popolno ozadje in odlično dopolnjujejo tople barve. Vse Fabelabove teme in barve je mogoče mešati in kombinirati, da ustvarite svoj lasten božič.

V božični kolekciji Fabelab lahko odkrijete čudežno deželo božičnih okraskov in daril, od nostalgičnih in tradicionalnih do igrivih novih likov. Fabelab vam prinaša čudovite in igrive dekoracije in darila, polna šarma, ki vas bodo nasmejala in navdihnila razburljive dogodivščine v tem veselem letnem času. Božična kolekcija Fabelab 2021 je navdihnjena s čarobnimi dogodivščinami v deželi Fabelab.