0 Košarica
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Poganjalci

  Jercin novi poganjalček @Never2late4u

  Jercin novi poganjalček @Never2late4u

  Ena izmed must have igrač oziroma pripomočkov za malčke in otroke v današnjem času je tudi otroški poganjalec. Spomnim se, da pred leti, ko je bil naš Jaka (sedaj 13 let) še malček, le teh ni bilo prav veliko na izbiro. Bil pa je med prvimi, ki so ga uporabljali. Hitro ga je usvojil in bil prava atrakcija kamorkoli smo šli.

  Ko pa je Jerca dopolnila primerno starost za uporabo poganjalca, sva imela na voljo malo morje različnih znamk, oblik, materialov, oblik, …

  Kljub temu, da sva se z Urošem zavedala, da bo pri njej zaradi precej krajše leve rokice uporaba poganjalca in potem kolesa najbrž otežkočena, sva bila odločena, da ji le tega vseeno kupiva. Vzgajava jo tako, kot da nima nobenih omejitev. V kolikor pa se kje pokaže, pa poskušava stvari prilagoditi (le teh je bilo do sedaj res malo).

  Jerca in njen novi leseni otroški poganjalček Kinderfeets Makii

  In priznam, da ko sva se pri njej odločala za prvega poganjalca, je imel veliko težo pri sami odločitvi sam izgled poganjalca. Enotna sva bila tudi pri tem, da bo imela lesen poganjalec. Kolebala sva sicer med lesenim poganjalcem Wishbone in lesenim poganjalcem Kinderfeets, ki ga najdete v otroški trgovini Silly.

  Otroški poganjalec je tisti pripomoček, ki ga ima skoraj vsak malček. Oziroma otrok. Narejen je tako, da ima malček med vožnjo z njim popoln nadzor. Že samo ime pove, da je to “kolo”, le da brez pedalk, saj se otrok poganja s pomočjo nog. Otroški poganjalec nima zavor, otrok sam prilagaja hitrost in se ustavlja s pomočjo nog.

  Jerca in njen novi leseni otroški poganjalček Kinderfeets Makii

  Poganjalec je super predpriprava na vožnjo s kolesom. Malček pri uporabi poganjalca pridobi občutek za ravnotežje ter le tega razvija. Uči pa se tudi manevriranja. S tem, ko usvoji vožnjo s poganjalcem je tudi prehod na pravo kolo lažji. Ne potrebuje pomožnih koles, saj ima že razvito ravnotežje in se ne boji padcev.

  Otroških poganjalcev je na trgu res že ogromno. In odločitev za tistega pravega, ki bo malčku res pisan na kožo, je težka. Vsaj v našem primeru je bila. Otroški poganjalec lahko izbiramo glede na velikost, konstrukcijo, glede na material. Včasih (ali pa tudi velikokrat) pa nas pritegnejo tudi razni dodatki.

  Prvo na kar sva bila pozorna pri izbiri poganjalca je bila sama velikost. Oziroma višina sedeža. Jerca je res drobižek (še vedno) in tudi, ko sva ji kupila prvi poganjalec (Wishbone), sva bila pozorna na to, da doseže tla z nogami, s celimi stopali.

  Jerca in njen novi leseni otroški poganjalček Kinderfeets Makii

  Za prve premike na poganjalcu je bil leseni poganjalec Wishbone kar zadovoljiv, saj je to poganjalec, ki ima možnost treh koles. Kot trikolesnik se je super obnesel vse dokler je bila Jerca res majhna. Ko pa je malo zrasla (pri nekje 85 cm) pa ji je trikolesnik začel “nagajati”, saj so se ji noge začele zatikati v os, ki povezuje zadnji kolesi. Večkrat ji je uspelo tudi pasti zaradi tega. Kot trikolesnik je poganjalecc Wishbone kar precej težak. V primerjavi s sedanjim lesenim poganjalcem Kinderfeets Classsic Makii, ki ima le 3,8 kg, je Wishbone z 5,4 kg predstavljal precejšen zalogaj za Jerco predvsem pri obračanju. Nekajkrat sva poskušala Wishbona iz trikolesnika spremeniti v dvokolesnik, pa ji vožnja ni in ni šla. Konstrukcija poganjalčka je narejena tako, da je razdalja med delom, kjer otrok sedi in krmilom kar precej dolga. Zato tudi ni dobro dosegla z obema rokama oba ročaja. Po nekajkratnih prošnjah in prepričevanju, da naj se poskuša vsaj malo zapeljati tudi z dvokolesnikom, sva tudi midva obupala. Nisva jo mogla prepričati. Začela sva se že pogovarjati, da ji bo treba kupiti navadno kolo ter ga prilagoditi zaradi njene pomanjkljivosti (krajše leve rokice).

  Jerca in njen novi leseni otroški poganjalček Kinderfeets Makii

  Svojo zaskrbljenost sem slučajno omenila kolegici, ki me je napotila na otroško trgovino Silly, kjer so mi prijazno svetovali in predlagali, da Jerca preizkusi dvokolesnik – leseni poganjalec Kinderfeets. Z malo dvoma sem bila vseeno pripravljena na nov izziv. Doma smo skupaj pogledali kateri leseni poganjalec bi bil primeren. Oziroma kateri nam je najbolj všeč. V oči nam je padel leseni poganjalec Kinderfeets Classic Makii. Črno bel s prekrasnimi ilustracijami. Ki pa ni samo poganjalec, ampak tudi tabla za risanje s kredami. Ta leseni poganjalec ima namreč površino za risanje s kredami (BTW v paketu skupaj s poganjalecm dobite tudi nestrupene barvne krede Crayola). Spodbujanje otroške ustvarjalnosti skupaj z razvijanjem fizičnih spretnosti in motorike. Le kaj bi si lahko želel starš boljšega? Ja, razen tega, da bo otrok ta poganjalec dejansko uporabljal.

  Malo s strahom sem pričakovala pošiljko s poganjalcem. Nisem bila prepričana ali se bo Jerca hotela usesti nanj. No, ampak moj strah se je izkazal za čisto odvečnega. Že pri sestavljanju je z navdušenjem sodelovala z atijem. In seveda želela poganjalec takoj preizkusiti. Jaz sem bila sicer še vedno v dvomih, ampak so se moji dvomi razblinili v sekundi, ko se je usedla na ta prekrasen lesen poganjalec. Zakaj? Ker sem že po njeni drži videla, da ji sedenje na njem popolnoma ustreza. Njena drža na njem je bila šolska. Stopala lepo postavljena na tla, zravnan hrbet in lepo postavljene roke na krmilu. Pri branju opisa lastnosti lesenega poganjalca Kinderfeets Classic Makii je sicer navedeno, da ima poganjalec patentiran, nizozemsko navdihnjen nizek prag skozi okvir, ki postavlja otrokove noge bližje tlom in da ergonomsko oblikovan položaj sedeža in krmila spodbuja dobro držo in nudi maksimalno udobje. Ampak dokler seveda ne vidiš, ne verjameš. Pri Jerci pa se je to dvoje takoj pokazalo. In tudi sama ni niti malo s strahom naredila prvih nekaj korakov na njem. Sicer je začela s previdnostjo, ampak po dveh dneh je poganjalec poganjala že kot mala profesionalka.

  Jerca in njen novi leseni otroški poganjalček Kinderfeets Makii

  In seveda sva midva kot super ponosna starša poleg ploskala in že skoraj skakala od veselja. Prav kamen se nama je odvalil od srca, saj sva le spoznala, da se tudi midva motiva in bi morala malo bolj zaupati v njene zmožnosti. Predvsem pa preizkusiti kakšno možnost več, ko se gre za njen motorični razvoj.

  Vsekakor pa je Kinderfeets Classic Makii res odličen za začetke z divjanjem s poganjalcem. Iz vsega srca priporočam.

   

  Nataša Gostinčar Petre
  Avtorica: Nataša Gostinčar Petre, Objavljeno @Never2late4u
  Avtorica zapisa in fotografij je Nataša Gostinčar Petre. Ponosna mamica Jaku, Jerci in Jagodi. Njihove dogodivščine in razmišljanja lahko spremljaš tukaj.

  Spoznajte NOV lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot Plus 2v1

  Spoznajte NOV lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot Plus 2v1

  S ponosm predstavljamo velikega brata že zelo dobro poznanega lesenega poganjalčka Kinderfeets Tiny Tot, Kindefeets Tiny Tot Plus 2v1, s katerim se bodo vaši malčki lahko vozili od 18. meseca pa kar do 4. leta.

  Zakaj izbrati lesen poganjalec Kindefeets Tiny Tot Plus 2v1?

  • Lahek lesen ergonosmko oblikovan poganjalec z nizkim pragom je primeren tudi za najmlajše voznike.
  • Primeren za otroke od 18. meseca pa do 4. leta starosti oz. do teže otoka 25 kg.
  • 2-v-1 konvertibilen iz tricikla v poganjalec, ko je otrok že osvojil vožnjo na treh kolesih.
  • Oblazinjen, nestrupen, zračen, nastavljiv sedež po višini od 25 do 34 cm.
  • Ekstra široke 9 colske pnevmatike za veliko udobja pri vožnji in enostavno ravnotežje.
  • Ergonomsko oblikovan položaj sedeža in krmila spodbuja dobro držo in nudi maksimalno udobje.

  Leseni poganjalci Kinderfeets Tiny Tot Plus 2v1

  Katere so bistvene razlike med Kinderfeets Tiny Tot 2v1 in Kinderfeets Tiny Tot Plus 2v1?

  Za razliko od svojega mlajšega bratca je nov model Tiny Tot Plus večji in primeren za otroke od 18. meseca starosti. Nastavljiv sedež se nastavi od 25 do 34 cm, kar je kar 5 cm višje od poganjalca Kinderfeets Tiny Tot. Nosilnost teže otroka je kar 25 kg, kar pomeni, da se lahko otroci vozijo z njim do skoraj 4. leta starosti.

  Pastelna kolekcija in nepogrešljiv Bamboo

  Nova kolekcija Kinderfeets Tiny Tot Plus poganjalcev tokrat prihaja v čudovitih pastelnih barvah z vgraviranim logotipom, ki bo navdušila tako vas, kot vaše malčke. Seveda v kolekciji ne manjka tudi poganjalček v nepogrešljivi Bamboo verziji! Vaše nove Tiny Tot Plus poganjalčke pa boste lahko kombinirali z Kinderfeets lesenimi zabojčki in pletenimi košaricami.

  Leseni poganjalci Kinderfeets Tiny Tot Plus 2v1

  Za celotno ponudbo Kinderfeets lesenih poganjalcev ali več informacij o posameznem izdelku obiščite otroško trgovino Silly, kjer smo vam z veseljem v pomoč pri izbiri pravega otroškega poganjalčka za vašega malčka.

  Katerega izbrati: Lesen ali kovinski poganjalec?

  Katerega izbrati: Lesen ali kovinski poganjalec?

  Poganjalčki so sicer precej enostavni a vendar je izbira primernega poganjalca za otroka ob vse večji ponudbi poganjalcev na tržišču lahko vse prej kot enostavna. Pri izbiri zato vsekakor pomagajo dodatne informacije o poganjalčkih in njihovih lastnostih, ki staršem olajšajo izbiro in odločitev.

  Tokrat torej o večni dilemi, kateri poganjalec je boljši, lesen ali kovinski? Preberite kako se razlikujejo okvirji lesenih poganjalcev in poganjalcev s kovinskim okvirjem. Katere so prednosti posameznega okvirja in kje se skrivajo slabosti?

  Leseni poganjalci

  Leseni poganjalci so priljubljeni in preferirani s strani mnogih staršev in otrok zaradi svojega naravnega izgleda in prijaznosti do okolja. Na trgu obstaja veliko lesenih poganjalcev, a le peščica je narejenih iz visoko kakovostnih materialov, ki trajajo več let in se lahko prenašajo med generacijami.

  Leseni poganjalci so bolj okolju prijazni, vendar pa so običajno manj prilagodljiva od kovinskih koles. Visoko kvalitetni okvirji lesenih poganjalcev lahko vzdržijo več let, če je za njih ustrezno poskrbljeno, medtem ko lahko leseni poganjalci nižjega cenovnega razreda težje prenašajo zunanje vplive kar se lahko precej hitro pozna tudi na okvirju poganjalca. 

  Popularni leseni poganjalci so Kinderfeets in Wishbone, oglejte si različne modele primerne za starost otrok od 12 mesecev do 5 let starosti.

  Lesni poganjalci Kinderfeets

  Kovinski poganjalci

  Les je običajno lažji a tehnologija in materiali omogočajo izdelavo tudi lahkih kovinskih poganjalcev. Kovinski poganjalci so na voljo iz jekla ali aluminija, od materiala pa je predvsem odvisna teža in kvaliteta poganjalca.

  Poganjalci z jeklenimi okvirji so nekoliko težji in zato običajno uporabljeni pri cenejših modelih poganjalcev kot naprimer PukylinoPuky Wutsch in PukyMoto. Kakovosten aluminij je lahek, močan, odporen proti rji in se uporablja predvsem pri vrhunskih aluminijastih poganjalcih, kot so WOOM, Bixbi Bikes in nekateri modeli Puky. Če pri opisu poganjalčka torej ni posebej navedeno, da so izdelani iz aluminija, so običajno iz jekla.

  Katerega izbrati?

  Odgovor je preprost, običajno z rastjo cene in kvalitete poganjalca pada teža poganjalca, poceni kovinski poganjalci so običajno težji, aluminijasti višjega cenovnega razreda pa so lahko tudi lažji od lesenih različic.

  Vsak poganjalec ima svoje prednosti in slabosti zato je nakup predvsem odvisen od vaših osebnih preferenc pri tem pa je najpomembneje, da ustreza velikosti vašega otroka. Izberite poganjalec, katerga lastnosti in izgled vas najbolj pritegnejo in je všeč vam in vašemu otroku.

  Preberite tudi 11 najpomembnejših zančilnosti pri izbiri poganjalca.

  Kinderfeets Retro vs. Puky LRM

  Kinderfeets Retro vs. Puky LRM

  Z otroki smo preizkusili že kar nekaj različnih poganjalčkov, trenutno pa uporabljamo dva. Prvi poganjalec je lesen poganjalec Kinderfeets Retro, drugi pa je Puky LRM. Za lesene poganjalce Kinderfeets sem slišala šele med nosečnostjo z Jakobom, zato ga Aljaž in Zara nista uporabljala, pač pa je Jakob dobil za 1. rojstni dan Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii (objavo o tem najdete TUKAJ). Takrat še niti hodil ni, pa vendar je hitro obvladal vožnjo na Tiny Tot-u s tremi kolesi, kasneje pa še na dveh kolesih. Za 2. rojstni dan je dobil Kinderfeets Retro, čeprav Tiny Tot-a še ni čisto prerastel, pa vendar bo tega lahko uporabljal še nekaj časa, zato se nam je zdel primeren čas, da mu ga kar podarimo, kot darilo. Prehod ni bil težek, saj sta si dokaj podobna, le da je Kinderfeets Retro malo večji. Ker se pred tem ni dolgo vozil na Kinderfeets Tiny Tot-u z dvema kolesoma, so bili začetki bolj previdni in počasni, zdaj pa je že zelo suveren in tako hiter, da ga komaj dohajamo. Od vseh pogajalcev, ki jih ima na voljo, najraje izbere Kinderfeets Retro, na njem pa je resnično začel uživati pri kakšnih 27. mesecih (Pred tem se še ni čisto dotikal tal, ampak je poganjal bolj s prsti, zdaj pa je toliko zrastel, da mu je udoben). Puky LRM pa je pri naši hiši stalnica že od Aljaževega 2. rojstnega dne, ko ga je počasi začel uporabljati. Kasneje je tudi Zara dobila svojega in ga še vedno občasno uporablja, čeprav že vozi kolo. Aljaž je svojega predal Jakobu (zdaj je ta naš Puky že kar zdelan, haha) in Jakob tako uporablja Kinderfeets Retro In Puky LRM izmenično, zato lahko poganjalca enostavno primerjam ter iz prve roke in na podlagi večletnih izkušenj povem, kako se obneseta in kakšne so razlike ter podobnosti med njima. Ne znam si predstavljati, da moji otroci ne bi vozili poganjalca, saj so na njem zelo hitro osvojili ravnotežje, koordinacijo in ogromno pridobili na motoriki. Prehod iz poganjalčka na kolo je bil enostaven in hiter, brez posebnih priprav ter učenja in vsakič znova sem se čudila, kako neverjetno gibčni, spretni in samozavestni so otroci, ki se veliko gibajo ter dirjajo s poganjalci. Če se sprašujete, kaj bi podarili vašemu malčku za rojstni dan ali božič, je to krasno in zelo koristno darilo, ki bo otroku zagotovo všeč.

  Kinderfeets Retro - Superhero @Zljubeznijomama

  Kinderfeets Retro:

  • Na voljo v 5 retro navdihnjenih modelov in natural izvedba.
  • Patentiran, nizozemsko navdihnjen nizek prag skozi okvir, ki postavlja otrokove noge bližje tlom, da se počutijo varne.
  • Patentirane opore za noge otrokom pomagajo pravilno postaviti svoja stopala med vožnjo in jih pripravijo na pedala.
  • Oblazinjen, nestrupen, zračen, nastavljiv sedež.
  • Biološko razgradljive brezzračne EVA pnevmatike.
  • Špice po meri iz reciklirane plastike za kul retro videz.
  • Ergonomsko oblikovan položaj sedeža in krmila spodbuja dobro držo in nudi maksimalno udobje.
  • Nestrupena varnostna ročaja za krmiljenje z odbijači za zaščito rok.
  • Ročno izdelan iz lesa rastočih brezovih dreves pridobljenega iz obnovljivih virov in za vsako prodano kolo Kinderfeets posadi drevo.
  • Primerno za otroke od 2 let naprej. Nosilnost max. 30 kg.
  • Dimenzije: 86 x 38 x 56 cm; Teža: 3,2 kg.
  • Pakiranje v škatli iz recikliranega papirja. Embalaža tiskana z barvami na vodni osnovi.
  • 2 letna garancija.

  Puky LRM - Roza @Zljubeznijomama

  Puky LRM:

  • Eden najlažjih poganjalcev v svetu.
  • 10 colski kovinski poganjalec.
  • Otrokom prijazna ergonomija in oblika.
  • Značilno Puky ogrodje z nizkim prehodom skozi okvir in podporo za noge.
  • Poseben ergonomsko oblikovan sedež.
  • Po višini nastavljiv sedež in krmilo.
  • Zaprti kroglični ležaji v kolesih in krmilu.
  • Visoko kvalitetna mehka kolesa iz penaste gume 215 x 50.
  • Visoko odporen zaščitni premaz.
  • Dolgoročna podpora za rezervne dele.
  • Poganjalec je v skladu z evropskim CE standardom.
  • Narejeno in oblikovano v Nemčiji.
  • Zaščitna blazinica na krmilu
  • Varnostna ročaja na krmilu
  • Ogrodje z nizkim prehodom skozi okvir
  • Starost: 24+ mesecev
  • Višina otroka: 85+ cm
  • Višina razkoraka: 30 cm
  • Teža: 3,5 kg
  • Dolžina: 73 cm
  • Višina sedeža: min. 29 cm

  Podobnosti in razlike:

  Otroci lahko začnejo oba poganjalca uporabljati s starostjo dveh let in Jakob ju je začel uporabljati točno okoli drugega rojstnega dne, pa vendar se je na poganjalcu Kinderfeets Retro počutil bolj stabilno in varno. Krmilo tega poganjalca se ne more zavrteti za 360 stopinj, kot se lahko krmilo Puky-ja in morda je to glavni razlog, da ga je hitreje obvladal, da je na njem bolj spreten in da ga za vožnjo raje ter bolj pogosto izbere. Oba imata oporo za noge, a na Puky-ju je ta bolj opazna ter širša. Vsi trije otroci dajo večkrat, po zaganjanju, noge na to oporo in se samo peljejo, medtem, ko je na Kinderfeets-u ta opora manjša in je Jakob ne uporablja. Nameščene so tam, kjer bi bila pri kolesu sicer pedala, s čimer otrokom pomagajo pravilno postaviti svoja stopala med vožnjo in jih pripravijo na kolo. Oblikovno sta popolnoma različna. Kinderfeets Retro je čudovit lesen poganjalec, ki ga težko zgrešiš, ker je res nekaj posebnega (zelo so mi všeč malo večja, retro kolesa); na voljo je pet retro modelov in en model v natural izvedbi. Les je živ material in morda se kakšne odrgnine na njem hitreje poznajo, hkrati pa je zaradi njegovega delovanja na zunanje vplive potrebno redno pregledovati zategnjenost vijakov in ga hraniti na suhem, ko ni v uporabi. Puky je kovinski poganjalec, ki je oblikovno bolj preprost ter spominja na klasično kolo in je morda nekaterim otrokom všeč zaradi tega (še posebej tistim, ki imajo starejše bratce in sestrice, ki že vozijo kolo, pa se radi primerjajo z njimi), na voljo pa je v večih barvah. Kinderfeets Retro poganjalčke imajo otroci radi tudi zaradi igrivih ilustracij (superheroja, rakete, princeske, kolačkov ipd.), medtem ko so Puky LRM poganjalčki sicer različnih barv, vendar zaradi manjše površine z manjšimi motivi. Sedež je nastavljiv na obeh poganjalcih, medtem ko je krmilo nastavljivo samo pri Puky-ju. Marsikdo misli, da so leseni poganjalci težji in manj praktični, ampak ta dva poganjalca sta po teži med seboj zelo primerljiva, sta med najlažjimi poganjalci na trgu in noben od njiju se mi ne zdi manj okreten ali težko vodljiv. Jakob je za svojo starost dokaj majhen in lahek, pa ju popolnoma obvlada in v vožnji zelo uživa.

  Upam, da vam predstavitev in primerjava obeh poganjalcev koristita in da bo odločitev za nakup zdaj lažja.

  Z ljubeznijo, Mama.

  Današnja objava je nastala v sodelovanju z otroško trgovino Silly, s katero sva pripravili posebno kodo za -15% popust ob nakupu kateregakoli poganjalca v njihovi spletni trgovini. Koda je ZLJUBEZNIJOMAMA15 in velja na vse poganjalčke. Koda ni združljiva s preostalimi akcijami in popusti. Veselo nakupovanje vam želim! 

   

  Nina Držaj - Z ljubeznijo, Mama

  Avtor: Nina Držaj, Objavljeno @Z ljubeznijo, Mama

  Z ljubeznijo, Mama je "Lifestyle" blog mlade mame treh otrok, Nine, kjer beseda teče o nosečnosti, otrocih, družini in starševstvu. Na blogu boste našli vse, od njenih osebnih izkušenj v povezavi z nosečnostjo, materinstvom, nasvetov in družinskih dogodivščin, do preprostih igrarij in predlogov za ustvarjanje. Iskreno, pristno, igrivo, koristno, uporabno in srčno o življenju z otroki. Nina je tudi avtorica prvega dnevnika za nosečnice pri nas, Nosečkinega dnevnika, ki sta se mu je pridružila še sodobna Dojenčkov dnevnik in Malčkov dnevnik ter Spominske kartice za fotografiranje. Več o Nini in njenih zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.

   

   

  Recenzija otroški poganjalec Woom @Aninakuhinja

  Recenzija otroški poganjalec Woom @Aninakuhinja

  Pri poganjalčkih smo vsa leta prisegali na Puky-e in še zdaj sem mnenja, da so čudoviti in zelo kvalitetni poganjalci. O njih sem pisala tukaj. Potem pa smo Timonu za rojstni dan kupili Woom kolo in se zaljubili v lahkotnost Wooma. Liam je ogromno na poganjalcu in zares ga dobro obvlada. Ves čas je govoril, da bo on tudi dobil kolo za rojstni dan. Tako sva se z dragim odločila, da za rojstni dan dobi enak rumen Woom poganjalec kot ima Timon kolo. Njegovo zadovoljstvo je bilo zares neprecenljivo. In od takrat ga praktično ne spusti od sebe. Definitivno lahko rečem da je to njegova najljubša “igrača” ko pridemo ven.

  Liam na otroškem poganjalcu WOOM

  Uporabljamo ga že dva meseca in Liam se vsak dan pelje na njemu. Izbrala sva mu Woom 1, ki je primerna od 82 cm naprej. Mali je velik dobrih 80 cm in se mi zdi, da mu je ravno pravšnji. Naj dodam še, da je sedežek nastavljiv, tako poganjalčka lahko prilagodite vsakemu otroku posebej. Prava višina naj bi bila nekih 2-3 cm nižje od višine otrokovega razkoraka.
  En največjih plusov je zagotovo ta, da je zares zelo lahek in ga tudi naš mali fantek s svojimi dobrimi 80 cm in 10 kg popolnoma obvlada. Poleg tega je lahkotnost velik plus, kadar gremo na daljši sprehod in se mali sredi sprehoda odloči, da se bi nosil na rami ali pa hodil. Potem poganjalca neseva midva in prav pride, da je zares lahek.
  Liam na otroškem poganjalcu WOOM

  Poganjalec ima prav tako zavore in ga fino navaja na pravo kolo. S tem se izognemo tudi dejstvu da zavira s svojimi čevlji, kar zna bit prav zares nadležno. Timon je ves čas zaviral s čevlji in je z vožnjo uničil lepo količino čevljev. Liama sva zdaj navadla da zavira z zavoro in hitro se je navadil.

  Pa seveda moram dodati, da je po mojem mnenju en najlepših na trgu. Sploh ta rumene barve je po mojem mnenju zares simpatično igriv.

  Vsekakor smo se zaljubili v Woom-e in kljub temu da so malce dražji, so zares vredni vsakega centa. Še več o poganjalcih Woom najdete v otroški trgovini Silly tukaj.

  Pri nakupu poganjalčkov in drugih izdelkov v otroški trgovini Silly lahko izkoristite posebne ugodnosti, ki jih skupaj nudita otroška trgovinica Silly in DM, objavljene tukaj.

  Koliko izmed vas prisega na Woome? Ste zadovoljni?

   

   

  Ana Žontar Kristanc         

  Avtor: Ana Žontar Kristanc, Objavljeno @Anina kuhinja
  Avtorica zapisa je Ana Žontar Kristanc, njeno življenje se vrti okrog sinčka Liama in Timona, moža Kristijana, njene družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele njenega življenja povezuje. Več o Ani, njenih receptih, mislih in zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.