Recenzija otroški poganjalec Woom @Aninakuhinja

Pri poganjalčkih smo vsa leta prisegali na Puky-e in še zdaj sem mnenja, da so čudoviti in zelo kvalitetni poganjalci. O njih sem pisala tukaj. Potem pa smo Timonu za rojstni dan kupili Woom kolo in se zaljubili v lahkotnost Wooma. Liam je ogromno na poganjalcu in zares ga dobro obvlada. Ves čas je govoril, da bo on tudi dobil kolo za rojstni dan. Tako sva se z dragim odločila, da za rojstni dan dobi enak rumen Woom poganjalec kot ima Timon kolo. Njegovo zadovoljstvo je bilo zares neprecenljivo. In od takrat ga praktično ne spusti od sebe. Definitivno lahko rečem da je to njegova najljubša “igrača” ko pridemo ven.

Liam na otroškem poganjalcu WOOM

Uporabljamo ga že dva meseca in Liam se vsak dan pelje na njemu. Izbrala sva mu Woom 1, ki je primerna od 82 cm naprej. Mali je velik dobrih 80 cm in se mi zdi, da mu je ravno pravšnji. Naj dodam še, da je sedežek nastavljiv, tako poganjalčka lahko prilagodite vsakemu otroku posebej. Prava višina naj bi bila nekih 2-3 cm nižje od višine otrokovega razkoraka.
En največjih plusov je zagotovo ta, da je zares zelo lahek in ga tudi naš mali fantek s svojimi dobrimi 80 cm in 10 kg popolnoma obvlada. Poleg tega je lahkotnost velik plus, kadar gremo na daljši sprehod in se mali sredi sprehoda odloči, da se bi nosil na rami ali pa hodil. Potem poganjalca neseva midva in prav pride, da je zares lahek.
Liam na otroškem poganjalcu WOOM

Poganjalec ima prav tako zavore in ga fino navaja na pravo kolo. S tem se izognemo tudi dejstvu da zavira s svojimi čevlji, kar zna bit prav zares nadležno. Timon je ves čas zaviral s čevlji in je z vožnjo uničil lepo količino čevljev. Liama sva zdaj navadla da zavira z zavoro in hitro se je navadil.

Pa seveda moram dodati, da je po mojem mnenju en najlepših na trgu. Sploh ta rumene barve je po mojem mnenju zares simpatično igriv.

Vsekakor smo se zaljubili v Woom-e in kljub temu da so malce dražji, so zares vredni vsakega centa. Še več o poganjalcih Woom najdete v otroški trgovini Silly tukaj.

Pri nakupu poganjalčkov in drugih izdelkov v otroški trgovini Silly lahko izkoristite posebne ugodnosti, ki jih skupaj nudita otroška trgovinica Silly in DM, objavljene tukaj.

Koliko izmed vas prisega na Woome? Ste zadovoljni?

 

 

Ana Žontar Kristanc         

Avtor: Ana Žontar Kristanc, Objavljeno @Anina kuhinja
Avtorica zapisa je Ana Žontar Kristanc, njeno življenje se vrti okrog sinčka Liama in Timona, moža Kristijana, njene družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele njenega življenja povezuje. Več o Ani, njenih receptih, mislih in zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.