Napaka na woom kolesih 4, 5, 6

Proizvajalec WOOM koles nas je obvestil, da je prišlo do manjše nepravilnosti pri izdelavi koles v velikosti 4, 5 in 6. Pri kolesih z napako se lahko cev krmila in vilice zrahljajo. Afektiranih je le nekaj koles iz serije od 1804 do 1905. Serije do 1904 lahko prepoznate po dveh vrsticah na spodnjem delu ogrodja (Slika 1) pod cevjo za sedež (serije od 1905 dalje imajo namreč tri vrstice). Kljub napaki je kolo še vedno varno in primerno za vožnjo, saj so testirali tudi kolesa z napako v ekstremnih pogojih.

Woom kolesa 4, 5, 6 z napako

Slika 1

Ker je varnost otrok pri nas na prvem mestu vas naprošamo, da preverite vaše kolo in nam sporočite če imate kolo z napako, zato da vam lahko pošljemo vijake z matico, s katerimi lahko pričvrstite krmilno cev in vilice (Slika 2). V kolikor imate na vašem WOOM kolesu nastavljene originalne WOOM blatnike vam ni treba skrbeti, saj vijaki, ki so potrebni za namestitev blatnikov, čvrsto držijo tudi vilico in krmilno cev.

Slika 2

 

Do sedaj nismo prejeli nobenega tovrstnega primera in upamo, da se v Sloveniji tak izdelek ni prodal.

Torej, če ima vaš Woom 4,5 ali 6 na spodnjem delu ogrodja pod cevjo za sedež 2 vrstici - se nam prosim javite na email hej@silly.si, da vam pošljemo ustrezen vijak za zamenjavo.

Za morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.