Zakaj izbrati otroški pustni kostum Oskar&ellen?

Otroški pustni kostumi priznane švedske blagovne znamke Oskar&Ellen, ki je znana po svojih visokokavostnih izdelkih, so ročni narejeni iz mehkega blaga s posebno osredotočenostjo na detajle. Od prisčnih živalic do ljubkih vil, strašnih gusarjev in pogumnih indijanskih princes.

Otroški kostumi za vse priložnosti

S svojo preprostostjo so primerni za  pustno rajanje ali maškarado, igro v vrtcu, rojstnodnevne zabave, gledališke predstave in vsakodnevno igro pri tem pa spodbujajo otrokovo domišljijo skozi igro vlog.

Enostavni in ljubki

Otroški kostumi Oskar&Ellen so še posebaj priljubljeni pri mamicah malčkov nekje od 1 in pol leta naprej, saj so izredno priročni in enostavni za uporabo. Ker vemo, da je malčkom v kostumih hitro vroče in neudobno so Oskar&Ellen izredno priročni saj so sestavljeni le iz lahke, prilagodljive kapice na elastiko in repka na ježka. Tako je malček oblečen v svoja prijetna oblačila v ujemajočih se barvah in ga ni potrebno dodatno oblačiti oziroma slačiti iz kostuma. Le pomislite koliko časa vam to prihrani pri menjanju pleničke 😉

Poleg tega, da se bo vaš navihanček v kostumu dobro počutil bo zagotovo najbolj prikupna živalica na maškaradi. Kostum lahko kombinirate z oblačili iz omare s podobno barvo in motiviko in tako enostaven kostum spremenite v pravo malo maškaro. Katere pustne kostumčke so za svoje malčke izbrali slovenski blogerji si preberite tukaj, nekaj naših idej za kostume pa si oglejte tukaj.

In rajanje se lahko prične!