Ideje za maškarce s kostumi Oskar&Ellen

Od prisrčnih živalic do ljubkih vil, strašnih piratov in pogumnih indijanskih princes. Z Oskar&Ellen kostumi se bodo vaši malčki lahko prelevili v pravo pustno maškaro!

Živalski otroški kostumi

Med široko ponudbo prisrčnih živalskih kostumov boste prav zagotovo našli pravšnjega za svojega malčka. V kompletu sta kapica ter rep živalice, z izjemo pikapolonice, ki pride brez repka. Z njim bo vaš malček najbolj prikupna pustna živalica na maškaradi.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Slonček in Levček

 

Princeske, vile, indijanci in gusarji

S kronicami, perjnicami in guskarskimi klobuki se bodo otroci izjemno zabavali in prelevili v prave male pustolovce ali svojo najljubšo princesko.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Indijanska princesa in Pirat

Kuhar, slaščičarka, policaji in gasilci

Otroci nas še posebno radi posnemajo pri delu in s kostumi Oskar&Ellen bodo lahko opravljali najrazličnejše poklice, od slaščičarke, kuharja, delavskega mojstra in policaja oziroma gasilca.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Retro slaščičarka in Mojster

Mojstri DIY 

Za tiste malo bolj drzne in ustvarjalne pa lahko različnim živalicam dodate še DIY - 'naredi si sam' pripomočke oziroma elemnte, kot so: šapice za medvedka, narejene iz rokavičk in filca, hrbtna plavut morskega psa narejena iz kartona, ali slončkove nogice iz filca, ki jih pritrdite na copatke ali čeveljčke. Nekaj ustvarjalnih primerov lahko najdete tukaj.

 

Vsa otroška oblačila na slikah najdete v spletni prodajalni H&M.