Blogerji v Maškarcah s pustnimi kostumi Oskar&ellen

Pust lačnih ust že kuka izza vogala in spodaj si oglejte katere Oskar&Ellen kostumčke za pustno rajanje svojih malčkov, so izbrali slovenski bloggerji. Nekaj naših idej za kostume si oglejte tukaj, kako pa lahko kostum male mačkarce z malo ustvarjalnosti še malo dodelate si preberite tukaj.

Ana Žontar Kristanc je za svoja fanta Timona in Liama izbrala kostum kuharčka. O njihovi kuharski dogodivščini si preberite tukaj.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Ana Žontar Kristanc

Jure in Tjaša Marolt sta svojo malčico Višnjo obleka v ljubkega slončka. Seveda je kostum moral probati tudi avtor bloga Ljubki nesmisel, očka Jure.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Jure Marolt Ljubki nesmisel

Zulejka Javeršek in njena hčerkica Lila sta izbrale kostum slončka in skupaj spekle veganske miške, ki seveda ne smejo mankati na vsaki pravi maškaradi. Recept si oglejte tukaj.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Zulejka Javoršek Uglašena kuhinja

Star pregovor pravi: Če maškare visoko skačejo, bo lan visok, če divje plešejo, bo repa debela! In pri Urški Bernik so imeli za pusta na obisku Indijanca in Indijansko princeso, ki sta izvedla pravi obredni ples.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Urša Bernik Kavica z mano

Moderna mama Sandra pa je za svojo Kim izbrala srčkanega belega zajčka, ki je s kostumom odganjala zimo tudi po centru Ljubljane.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Moderna mama Sandra

Sinček Staše Klemen, Lev si je seveda pripadajoč svojemu imenu brez pomislekov izbral kostumeček leva. Roaar!

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Staša Klemen

Nina Puhek ali bolje poznana Fluffy Princess pa je s svojim Valom pust preživela v Keniji. Val je nosil kostum levčka med vožnjo po safariju. To pa je pravo pustno doživetje!

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen - Fluffy Princess

Ste vedeli, da je šemljenje eden najstarejših ljudskih običajev? Ljudje so se šemili, da bi pregnali zimo in prebudili naravo. Ste že izbrali kostum s katerim bo vaš malček letos preganjal zimo? Preberite zakaj izbrati pustni kostum Oskar&Ellen tukaj.