DIY otroški pustni kostumi z Oskar&Ellen

Otroški kostumi Oskar&Ellen bodo zagotovo navdušili vas in vašega malčka, saj so izredno enostavni in bodo malčku omogočili brezskrbno rajanje, hkrati pa ga v kombinaciji z oblačili z ujemajočimi se barvami in motiviko, spremenili v pravo pustno maškaro.

Za malo mlajše maškare, pri katerih je pomembno, da jim je v kostumu udobno in ne prevroče, so dovolj že sami kostumčki v kompletu z oblačili iz omare v podobnih barvah. Za tiste malo bolj ustvarjalne pa imamo nekaj idej kako lahko kostum še nadgradite.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen

Vsak kostum vsebuje kapico in repek, seveda pa ga lahko z nekaj domišljije in malo ustvarjalnosti nadgradite še z manjšimi popravki.

Tako lahko naprimer slončku naredite nogice iz filca in jih pritrdite na copatke ali čeveljčke. Opici lahko na rjavo majčko zašijete okrogel kos blaga v svetlo rjavi ali rumeni barvi za trebušček. Medvedku dodajte rokavičke v rjavi barvi, iz roznega filca izrežite krogce in jih prišijete za blazinice. Malčku, ki si je izbral kostum morskega psa naredite kartonasto hrbtno plavut, jo pobarvajte v modro in jo z dvema elastikama pritrdite malčku na hrbet, za s seboj pa mu dodajte še plišasto ribico.

Otroški pustni kostumi Oskar&Ellen

 

 

Katere kostume so za svoje malčke izbrali slovenski blogerji si preberite tukaj, še nekaj ostalih naših idej za pustne kostume pa si lahko ogledate tukaj.

Naj se pustovanje prične!