0 Cart
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Božično-novoletni prazniki

  Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

  Ideje za Adventni koledar in skupno pripravo na Božič

  Razveselite otroke in jim pripravite prav posebna ljubka presenečenja z majhnimi pozornostmi in aktivnostnimi, doživetji ter ustvarjalnimi nalogami za vsak dan v mesecu decembru in za skupno pripravo na Božič, krepitev medsebojnih vezi, ustvarjanju družinskih tradicij in nepozabnih spominov za vse življenje.

  Sporočilca za vsak dan, od začetka adventa do Božiča, napišite na lep papir, jih okrasite ter pospravite v predalčke adventnega koledarja. Simbolična darilca ali sladkarije pa zavijte v praznični papir ter jih skupaj z pripravljenimi sporočilci skrijete v žepke adventnega koledarja ali pa jih obesite na obročke. Tako pripravljen adventni koledar, bo navdušil otroke in vas nagradil s pričakovanjem in navdušenjem na otrokovih obrazih. 

  Ideje in naloge za adventni koledar

  Za popestritev prazničnih dni smo zbrali nekaj zabavnih in zanimivih predlogov dnevnih aktivnosti za adventni koledar, ki lahko vaši družini pomagajo odštevati do Božiča in mesec napolnijo s pričakovanjem in vznemirjenjem.

  Uživajte v predbožičnem času, svojo družinsko tradicijo postrite s kakšno novostjo in ustvarite nepozabne spomine s svojo družino.

   V pričakovanju Decemberske pravljice in praznične čarovnije

   V pričakovanju Decemberske pravljice in praznične čarovnije

   Obožujemo decembrske praznike in vse povezano z njimi, zato je to brez dvoma naš najljubši praznični čas. Vonj božičnih drevesc, pečenih piškotkov, vroče čokolade in hladnega zimskega zraka. Pogled na svetle praznične luči, razsvetljene ulice, okrašene hiše in domove, raznolika drevesca s pisanimi novoletnimi okraski, prekrasne adventne koledarje, kreativno izdelane adventne venčke, bingljajoče božične nogavice in jaslice pod božično novoletno smrekico. Zvok božičnih in novoletnih pesmih, zvončkov, radostnih rajanj, zabavnih druženj, mnogih prazničnih dejavnosti in oblice smeha, ki se sliši od vsepovsod, zlasti tam, kjer so vključeni otroci. Še posebej nas močno razveseli lesketanje in ples prvih snežink, sveže zapadel puhast sneg in raznolike dejavnosti z njim, ki navdušujejo otroke in odrasle.

   Ustvarjanje družinske povezanosti in topline, dobrega počutja in lepega vzdušja ter seveda sladko pričakovanje in prihod, treh dobrih mož: Miklavža, Božička in Dedka Mraza, saj je v veselem vznemirjenju in trenutkih pričakovanja nedvomno polovica zabave. Zato je adventni koledar in vsakodnevno sledenje dnevom z raznolikimi družinskimi aktivnostmi in majhnimi pozornostmi zagotovo eno najljubših decemberskih opravil in je čudovit način za odštevanje dni do Miklavža, Božiča in Novega leta, ko otroke obiščejo, obdarijo in razveselijo dobri možje.

   Naj vas adventni čas poveže v razumevanju, toplini in sodelovanju. Nekaj idej za adventni koledar, da bo praznični mesec čim bolj čaroben in pol nepozabnih družinskih trenutkov, pa najdete tukaj. 

   Umirjen, povezan in doživet december vam želimo!