Novo prevozno sredstvo @Maminaoff

Nakupovanje je pravzaprav ena takšna luštna dejavnost, ki človeka duševno izpopolni in zadovolji (razen, če ne zapravi preveč hihihihi). Ko pa se izbiranju pripomočkov, opreme in oblačil pridružijo tudi mali sončki in postavljajo svoje pogoje, postane stvar nadvse zanimiva.

Žan na otroškem skiroju Zycom C100 Cruz

Naj najprej na kratko razložim kako se je vse skupaj začelo… Ko je moj mali triletnik pri svojemu prijateljčku prvič opazil skiro ga nikakor ni mogel pozabiti. “Mami jaz bi tudi imel skiro. Mami jaz bi tudi bil tako hiter. Kot raketa gre. Mami jaz bi tudi.” In mami kot mami, upošteva otrokove želje in naredi raziskavo vseh možnih skirojev, ki jih ponuja naš trg. Izpolniti je bilo kar nekaj zahtevnih kriterijev… Žanov je bil le ta, da je hiter kot raketa in, da je fantovski. Mož je želel, da je kompakten in kvaliteten, ne pa kar nek (oprostite na izrazu ampak citiram njegove besede) “cheap shit”. In moj kriterij, ki je zelo pomeben pri nakupu vsake otroške opreme – da je VAREN! No, čisto iskreno povedano ne smem pozabiti še na enega (bolj tihih a vseeno zelo pomembnih kriterijev velike večine mamic) in sicer, da je LEP! 

Še dobro, da smo po intenzivnem iskanju našli takega, ki je ustrezal vsem zahtevanim kriterijem. Naj ob tej priložnosti povem, da sem nad otroško spletno trgovino Silly zelo navdušena, saj je tam možno dobiti modne in predvsem poučne igrače ter ostale pripomočke za otroke. Hihihihi, kakšna stvar mi je tako zelo všeč, da bi jo tudi sama imela.  Za Žana pa smo izbrali ta čudovti svetlo moder skiro znamke Zycom Cruz, ki ni le zelo stylish, je tudi izredno stabilen, kompakten, funkcionalen, lahek in zelo enostaven za uporabo. Še posebaj me je razveselilo dejstvo, da ga lahko uporablja do osmega leta starosti, kar je zelo dolga doba in posledično zato doma ne bomo imeli celega voznega parka raznoraznih skirojev.  

Žan na otroškem skiroju Zycom C100 Cruz

Ne smem pozabiti na dejstvo, da je našega malega dirkača skiro popolnoma navdušil. Tako zelo, da sem bila nedavno v precejšnji zadregi, ker smo ga pozabili vzeti s sabo na morje. Ko sem mu poskušala razložiti, da sem morala spakirati veliko stvari in, da mi je zelo zelo žal, me je sprva le jezno gledal, potem pa dejal: “Joj mami. Zdaj pa ga ne morem pokazati puncam!” Joj, potem se pa to res ne sme več zgoditi. Punce so pa le punce! 

MAMI NA OFF