Otroška čelada za drsanje

Vzami svojo personalizirano EGG čelado s seboj na drsališče

Zunaj veje mrzla zima, ki nam je prinesla nekaj dobrega: odprla so se drsališča, tako naravna kot umetna. Tam je vedno magično in otroci se tudi poleti radi spominjajo kako lepo so se imeli v njihovi čudoviti zimski pravljični deželi, znani kot drsališče. Da ne bi kaj pokvarilo zabave drsajte razumno in varno ter na glavo nadenite dobro čelado.

Če drsate profesionalno, kjer je čelada obvezna, ali pa le rekreativno, se nošenje čelade močno priporoča. Kolesarska čelada zaradi svoje velikosti in oblike ni primerna za drsanje. Da boste varni med drsanjem boste potrebovali okroglo čelado, ki ustreza vaši obliki glave. Čelada mora biti popolnoma zaprta, da bi preprečili nesreče z ostrimi rezili drsalk. Nizozemska drsalska zveza KNSB priporoča nošenje čelade za varnost. Še posebej kadar vadite vaše drsalske veščine, na drsališču ali naravnih zaledenelih površinah. V primeru padca bi okrogla oblika EGG čelade varovala vašo glavo vse do vratu.

Na srečo se nošenje čelade vse bolj prakticira, še posebaj pri otrocih je vse bolj pogosto. Kar je seveda nadvse koristno, saj je nevarnost poškodb pri padcih na ledu pri hitrostih do 50 km na uro velika in pristanek na ledu trd.

Varnost in zabavo lahko združite tako, da čelado prilagodite svojemu okusu. Nošenje čelade še nikoli ni bila tako zabavna. Svojo čelado lahko prilagodite v treh preprostih korakih, izberete velikost, nato potisk skin-a in za zaključek dodate še add-on. Z raznoliko ponudbo potiskov se najde primeren Skin za vsakogar. Dodate pa lahko še Add-on krono za drsalno princeso ali mohawk pa za kul izgled.

Ne skrbite, da bi vašo najljubšo čelado uporabili le nekajkrat v letu, saj je poleg drsanja primerna še za mnoge druge športe. Uporabite jo lahko za kolesarjenje, smučanje, rolkanje in skoraj vse druge nemotorizirane športe, saj EGG otroške čelade izpolnjujejo vse CE1077,CE1078, ATSM1492 in ATSM2040 varnostne standarde.

Tako lahko svojo čelado nosite skozi vse leto.
Poleg tega pa, kdo si ne bi želel izstopati iz množice s svojo personalizirano čelado?

Se vidimo na drsališču!

Vir: http://www.egghelmets.com/blogs/blog/take-your-customized-egg-helmet-to-the-ice-rink/