Spomladansko pospravljanje otroške sobice

Pomlad je tu in to je odlična priložnost za peureditev in generalno spomladansko pospravljanje in čiščenje tudi otroške sobice.

Še posebej je treba preveriti vse najljubše otrokove igrače in se prepričati, ali so še vedno močne in varne in niso obrabljene na način, da niso več primerne za uporabo. Igrače morajo preživeti močan poteg in se ne smejo razpasti na majhne delčke, ki so lahko za otroka nevarni. Dotrajane izdelke je treba zavreči, lepo ohranjene stvari in igrače, ki jih je otrok prerasel, pa lahko najdejo nov dom in prinesejo sreče in veselje mljašim otrokom.



Spomladansko čiščenje in pospravljanje ustvarja nov prostor in daje prostor spremembam in novi opremi, pripomočkom in igračam. Nova posteljnina, okrasne blazine in mehke otroške odejice so super praktične in uporabne ter odlične za stiskanje in crkljanje z vašimi malčki.

Sobico popestritre z majhni simpatični detajli, dekorjem in dodatki za otroško sobico kot so otroške lučke, stenske obešanke pa skupaj z ostalimi izdelki prispevajo k lepem in prijetnem ambientu.

Za malčke, ki potrebujejo nove igrače za zabavo in razvoj njihovih spretnosti najdete v naši kolekciji igrač celo vrsto kakovostnih, močnih in trpežnih didaktičnih igrač, ki spodujajo različne otrokove spretnosti. Za dojenčke pa ustvarite prijeten igralni prostor z igralnimi podlogamiloki in igračami za dojenčke, kot so ninice, ropotuljice, igrače in vrtiljaki za posteljice in mehke knjigice. Košare za igrače pa bodo pomagale ustvariti urejen igralni prostor za otroke.

Uživajte v čiščenju in pospravljanju skupaj otroci, ki bo v otroško sobico prineslo sonce, svetlobo in harmonijo v otroško sobico in vas napolnilo z novo energijo za igranje in veseljem.

Preberite tudi Spomladanska opravila in vrtnarjenje z otroki ter Ideje za igro doma.