Spoznaj Birdie - Nov trikolesni otroški skiro blagovne znamke Bird

Otroški skiroji Birdie omogočajo družinam, da se vozijo skupaj.

V odgovor na povpraševanje po neelektričnem skiroju, namenjenem otrokom, je Bird oblikoval Birdie, trikolesni skiro, namenjen otrokom, starejšim od 3 let. Na voljo je v treh barvah - Jet Black, Dove White in Electric Rose.

O Birdie: 

Birdie je trpežen skiro, oblikovan s pomočjo vodilnih oblikovalcev vozil Bird, posebaj za otroke. Otroški skiro Birdie ponuja zabaven način vožnje za otroke, starejše od 3 let, ki se vozijo po dvorišču, se na igrišču igrajo s prijatelji, se vozijo skupaj s starši, ko obiščejo tržnico, ali pa se preprosto vozijo, zabavajo in uživajo v sveži zrak. Birdie skiroji imajo naslednje lastnosti:

  • Nedrseč oprijem: Ergonomski ročaji Birdie so zasnovani tako, da zagotavljajo dober oprijem in preprečujejo drsenje otroških rok s krmila. Poleg tega je Birdie opremljen z zatiči za varno nastavitev krmila, ki preprečujejo odstranitev.
  • Trpežna zasnova in okvir: Izdelan iz letalske kovine, s širokim podnožjem in izjemno širokimi kolesi za večjo stabilnost.
  • Enostavno krmiljenje: Birdie-jeva zasnova s krmiljenjem ob nagibu na eno ali drugo stran, zagotavlja odličen nadzor vožnje med igro. 
  • Tri kolesa za večjo stabilnost: oblikovana za popolno stabilnost, ponujajo trpežnejšo, stabilnejšo in vožnjo z manj tresljaji.
  • Zanesljive zavore: Birdiejeva zadnja nožna zavora omogoča hitro in zanesljivo ustavitev.
  • Krmilo nastavljivo po višini: Birdie z nastavljivim krmilom po višini, raste skupaj z otroki, kar pomeni trajnostno naložbo.
  • Testirana varnost: Birdie je prestal obsežna varnostna testiranja, da lahko vašemu otroku omogoča varno vožnjo.
  • Zaupanja vredna blagovna znamka Bird: Birdie prihaja izpod rok vodilnih oblikovalcev vozil in svetovno priznane znamke Bird.

Cena in razpoložljivost

Otroški skiroji Brdie so že na zalogi, naročite pa jih lahko v otroški spletni trgovini Silly.si. Cena Brdie skiroja za otroke je 99,90 eur.

Z veseljem smo vam na voljo z dodatnimi informacijami pri nakupu. Vašim malčkom pa želimo nadvse zabavno vožnjo!

Veselo nakupovanje vam želi Silly