Vabljeni na Nosilke.si!

Zaživela je nova spletna trgovina Nosilke.si

V ljubezni do nošenja, prepričanju, da je nosilka eden najpomembnejših nakupov za otroka in z željo ponuditi prostor, kjer lahko vask straš najde nosilko po svojem okusu, ki bo našla svoje mesto v vašem vsakdnajem življenju, vam olajšala starševstvo in vas povezala z otrokom, smo kategorijo nosilk in trakov za nošenje iz Silly.si preselili na novo spetno stran, Nosilke.si, in tako nosilkam namenili prostor, ki si ga zalužijo.

S tem vam želimo ponuditi naboljšo ponudbo nosilk za otrokeširoko ponudbo najrazličnejšejih modelov, blagovnih znamk, najnovejših kolekcij, najboljših cen, boljšim pregledom nad ponudbo, hitro dostavo in s tem omogočiti najboljši izbor in nakup.
Ob tem vam pri nakupu na Nosilke.si nudimo strokovno pomoč usposobljene svetovalke za nošenje z dolgoletnimi izkušnjami in opravljenim tečajem za nošenje otrok Die Trageschule, ki vam je na voljo z dodatnimi informacijami o nosilkah ali nasvetom pri zbiri prave nosilke za vas in vašega otroka. Če imate torej kakršnakoli vprašanja glede izdelkov ali nošenja nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.
Ne zamudi tudi izjemnega popusta! Ob tej priložnosti vas razvajamo z 20% popustom na celotno ponudbo nosilk po rednih cenah na Nosilke.si s kodo: NOSILKE.

Koda velja do konca tedna oz. do 8.11.2020 in ni združljiva s preostalimi akcijami, kodami in popusti. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Ni možnosti menjave ponudbe za denar ali drug izdelek.

Hvala za vaše zaupanje in prijetno nakupovanje na Nosilke.si!