11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose

V predzadnji škatli je Večnamensko tekoče lepilo All Purpose Okonorm, ki nam omogoča večkratno pritrditev in odstranjevanje predmetov. Torej si lahko tudi doma izdelamo čisto naše in unikatne samolepilne nalepke.

Če imamo kak odpadni stekleni (ali plastični) kozarec, lahko iz njega ustvarimo nočno lučko, ki nam pripoveduje zgodbico za lahko noč. 

Na papir najprej narišemo motive, ki jih inato s škarjami izstrižemo in na hrbtni strani pomažemo z Večnamenskim tekočim lepilom All Purpose Okonorm.

Poljubno lahko motive prestavljamo sem in tja po kozarcu. In zvečer, ko je čas za spanje, vstavimo svečko in jo prižgemo.

In psst. Poslušajmo čisto našo pravljico za lahko noč.11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose11 mavričnih dni ustvarjanja: Večnamensko tekoče lepilo All Purpose
Urška Bernik
Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.