11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne ergonomske voščenke

V enajsti mavrični škatlici se skrivajo Naravne ergonomske voščenke Okonorm

Namenjene so risanju, ustvarjanju in igranju za otroke, še posebej tiste z omejeno gibljivostjo rok, zapestja in dlani, ter bodo navdušile nadobudne umetnike. Zaradi  ergonomske oblike so idealna za prva risanja in barvanje. Narejene iz polietilenskih voskov in organski pigmentov. Odporne so na lomljenje, varčne pri uporabi in pralne. Poseben premaz ohranja roke vedno čiste.

Naj bo ustvarjanje zabavno. Ne pozabite, da je ustvarjanje del otrokove igre, ki je otroku tako pomembna kot hrana in počitek. Pomembno je, da se otrok med ustvarjanjem počuti varnega. Prisluhnimo otroku in sledimo njegovim željam. Naj ima na voljo čas in prostor, da raziskuje. Ne imejmo v mislih, kako bi moralo ustvarjanje izgledati. Prepustimo se.

Mavrično ustvarjanje.11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne ergonomske voščenke11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne ergonomske voščenke11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne ergonomske voščenke11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne ergonomske voščenke
Urška Bernik @kavicazmano
Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.