11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami

V deveti mavrični škatli je 7 naravnih talnih kred z bleščicami, ki se prelepo zasvetijo, ko jih poboža sonce. 

Narejene so iz mešanice naravnega gipsa in krede in so obarvane z naravnimi pigmenti. Intenzivne barve naravnih talnih kred (bela, rumena, roza, modra, zelena, rjava in črna) ne puščajo sledi na koži in ne vsebujejo strupenih snovi.

Bleščijo se srebrno. Zato ni čudno, da smo jih zadnjič vzeli k reki. S kredami lahko rišemo po tabli, po asfaltu, betonu, kamnih, tekstilu ali kartonu. So popolnoma naravne in nestrupene ter tudi zato primerne za risanje v naravi.

Čarobno ustvarjanje.11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede z bleščicami

Urška Bernik
Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.