Valentinovo razvajanje vaših malih srčkov

Otroci najbolj cenijo čas preživet z vami. Hrepenijo po kakovostnem druženju s starši, njihovi pozornosti in ljubezni. Ni toliko pomembno, koliko ur preživite z njimi, temveč da je vaš skupen čas kakovosten. In v duhu dneva ljubezni spodaj najdete nekaj idej kako z njimi kvalitetno preživeti čudovito Valentinovo.

Odpeljite vašega malega raziskovalca na Valentinov potep po njegovem najljubšem igrišču ali parku. Ni lepšega kot sprehod na maminem srčku v mehki nosilki ali raztegljivem traku. Vaše že malo večje Valentinčke pa posadite na poganjalčka ali skiro in seveda ne pozabite na čeladico. Tako, pripravljeni ste na pustolovščino.

Igra ustvarja močnejše vezi med starši in otroki. Privoščite si igro čajanke s svojimi valentinčki. Ob igri čajanke se družimo, igramo, veselimo, kramljamo, se smejimo ali ustvarjamo.

Čajanko lahko popestrite tudi s pravimi sladkimi valentinčki, ki jih skupaj spečete in se posladkate. Druženje z otroki ob peki piškotkov, je zagotovo nekaj najlepšega.

 

Lahko pa si s svojimmalčkom pripravite tudi prav posebno Valentinovo večerjo ob svečkah ali piknik z mehkimi kompleti Oskar&Ellen in uživate ob sušiju, piškotih ali sendvičih.

Pred spanjem pa je čas za poljubčke, objemčke in Valentinovo obarvano zgodbico z mehkimi knjigicami Oskar&Ellen, ki puščajo domišljiji prosto pot in ustvarijo zabavne, prijetne in magične trenutke, ki jih vaši srčki ne bodo nikoli pozabili.

Lahko noč moj mali Valentinček.