Zakaj je igralni center nepogrešljiv za dojenčka?

Danes so igralni centri za dojenčke že skoraj nepogrešljiva oprema. Aktivnostni igralni center spodbuja otrokov razvoj, raziskovanje in veselje do igre. Malčka spodbuja, da dviga glavico, nadzoruje gibanje rok in ob igri spodbuja razvoj motoričnih spretnosti Fizioterapevti priporočajo obešanje samo ene aktivnostne igrače naenkrat, ki naj visi nad otrokovim popkom. Ta položaj omogoča, da otrok dobro vidi igračko, ne obrača pogleda nazaj in ob pogledu premika tudi rokice.

Lesen aktivnostni lok znamke FRANCK & FISCHER BabySpyder je brezčasen dizajn Annemarie Franck in je eden najbolj fleksibilnih igralnih lokov trenutno na trgu.  Luknje na igralnem loku omogočajo obešanje igračk na različnih višinah in tako malčku ponujajo vedno novo čudovito izkušnjo in obilo zabave.

Je izredno enostaven za postavljanje in razstavljanje in je skupaj s Torbo Banana izredno priročen za potovanje in prenašanje. Narejen je iz FCS certificiranega vezanega brezovega lesa, ki je barvan z netoksičnim pigmentiranimi laki in je na voljo v treh različnih barvah.

Viri:
  • https://franck-fischer.com/
  • http://www.bibaleze.si/clanek/starsi/nakup-opreme-po-navodilih-fizioterapevta.html