-10% ob prvi prijavi s kodo SILLYPRIJAVA 🛍 / BREZPLAČNA POŠTNINA & VRAČILA na vsa naročila nad 29€
0 Cart
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Dogodki

  Silly @12.Otroški bazar

  Silly @12.Otroški bazar

  Silly se predstavlja na že tradicionalnem največjemu sejmu za družine. Obišči nas na Otroškem bazarju v petek, soboto ali nedeljo in preizkusite lesene poganjelčke Kinderfeets  🚲 🐝 💨 in otroške multisport 🏂 🚴‍♀️ 🛴 🏄‍♀️ čelade EGG HelmetsPodajte se z nami na ustvarjalno Makii dogodivčino 👩‍🎨 🎨 🌈 in se poigrajte v igralnem kotičku z dansko oblikovanimi igračami Franck&Fischer ter mehkimi igračami švedske blagovne znamke, Oskar&Ellen.

  Za obiskovalce smo pripravili posebne popuste. Čaka vas 20% popust na vse izdelke pri nakupu na razstavnem mestu ali ob spletnem naročilu s kodo 👉 OTROSKIBAZAR 🛍 Popust velja za izdelke na zalogi in je veljaven do razprodaje zalog ter ni združljiv z ostalimi akcijami in popusti. Ne zamudite tudi nagradne igre, ki bo potekala v času Otroškega bazarja. Spremljajte nas na FB in Instagramu, kjer sledi več informacij.

  Prireditev traja od petka do nedelje. Z vami pa bomo Nina, Nika in Lea vse dni od 9.00 do 19.00 ure


  Prisrčno vabljeni ❤️ 🎡
  se že veselimo srečanja z vami.

  Zgrabi svoj poganjalček Kinderfeets in dirkaj z nami na Kinderfeets Race 🚲 💨 🏁 🏅

  Zgrabi svoj poganjalček Kinderfeets in dirkaj z nami na Kinderfeets Race 🚲 💨 🏁 🏅

  🚲 💨 Kinderfeets Race 🏁 🏅

  V soboto, 24.6., vse lastnike Kinderfeets poganjalčkov vabimo na Kinderfeets Dirko 🚲 💨 ki bo potekala v KoloParku pri parku Tivoli v Ljubljani. Če svojega Kinderfeets-a še nimate, nič zato 😉 na kraju samem bo na voljo nekaj poganjalčkov na izposojo in pripravljenih na preizkušnjo 🏁 💪 👶 👧🏼 👦 Prav tako pa si bo možno ogledati in preizkusiti otroške multisport 🏂 🚴‍♀️ 🛴 🏄‍♀️ čelade EGG Helmets.

  Izkušeni poganjalci se bodo lahko popeljali in preizkusili na pumptrack stezi, za mlajše in manj izkušene Kinderfeets-erje pa bomo pripravili poligon na ravni podlagi. Vožnja bo potekala pod nadzorom inštuktorja v duhu igre in veliko zabave. Vsi dirkači dobijo Kinderfeets majčko, tekmovalno številko in medaljo 🏁🏅 Imeli pa bomo tudi srečolov z luštnimi presenečenji 💝

  Prireditev se začne ob 16. uri in bo trajal vse do 19. ure. Število mest na dogodku je omejeno zato je za udeležbo obvezna predhodna prijava. Prijave sprejemamo na https://goo.gl/forms/ulaP2ATINJP2FwCB2 ali na hej@silly.si.

  Za hrano in pijačo skrbi Lepa Žoga ⚽️ posladkali pa se bomo z Mmmetka - dreammmy cupcakes in cakepops-i. Parkiranje je mogoče pred Halo Tivoli ali na velikem parkirišču v Tivoliju. Dirka bo v primeru dežja odpoveda.


  Prisrčno vabljeni ❤️ da se nam pridružite na Kinderfeets Race v KoloParku 🎈


  V kolikor je poganjalček Kinderfeets na vašem shoping listu 🛍 pa izkoristite kupon ob prvi prijavi 👉 SILLYPRIJAVA za 10% popust na celoten nakup in se nam pridružite na dirki. Popust velja za izdelke na zalogi in je veljaven do razprodaje zalog in ni združljiv z ostalimi akcijami in popusti.