Zgrabi svoj poganjalček Kinderfeets in dirkaj z nami na Kinderfeets Race 🚲 💨 🏁 🏅

🚲 💨 Kinderfeets Race 🏁 🏅

V soboto, 24.6., vse lastnike Kinderfeets poganjalčkov vabimo na Kinderfeets Dirko 🚲 💨 ki bo potekala v KoloParku pri parku Tivoli v Ljubljani. Če svojega Kinderfeets-a še nimate, nič zato 😉 na kraju samem bo na voljo nekaj poganjalčkov na izposojo in pripravljenih na preizkušnjo 🏁 💪 👶 👧🏼 👦 Prav tako pa si bo možno ogledati in preizkusiti otroške multisport 🏂 🚴‍♀️ 🛴 🏄‍♀️ čelade EGG Helmets.

Izkušeni poganjalci se bodo lahko popeljali in preizkusili na pumptrack stezi, za mlajše in manj izkušene Kinderfeets-erje pa bomo pripravili poligon na ravni podlagi. Vožnja bo potekala pod nadzorom inštuktorja v duhu igre in veliko zabave. Vsi dirkači dobijo Kinderfeets majčko, tekmovalno številko in medaljo 🏁🏅 Imeli pa bomo tudi srečolov z luštnimi presenečenji 💝

Prireditev se začne ob 16. uri in bo trajal vse do 19. ure. Število mest na dogodku je omejeno zato je za udeležbo obvezna predhodna prijava. Prijave sprejemamo na https://goo.gl/forms/ulaP2ATINJP2FwCB2 ali na hej@silly.si.

Za hrano in pijačo skrbi Lepa Žoga ⚽️ posladkali pa se bomo z Mmmetka - dreammmy cupcakes in cakepops-i. Parkiranje je mogoče pred Halo Tivoli ali na velikem parkirišču v Tivoliju. Dirka bo v primeru dežja odpoveda.


Prisrčno vabljeni ❤️ da se nam pridružite na Kinderfeets Race v KoloParku 🎈


V kolikor je poganjalček Kinderfeets na vašem shoping listu 🛍 pa izkoristite kupon ob prvi prijavi 👉 SILLYPRIJAVA za 10% popust na celoten nakup in se nam pridružite na dirki. Popust velja za izdelke na zalogi in je veljaven do razprodaje zalog in ni združljiv z ostalimi akcijami in popusti.