Boni ugodnosti za nakup v Silly tudi v DM Babybonus knjižicah bonov

V sodelovanju z DM smo tudi v otroški trgovinici Silly pripravili posebne ugodnosti v programu zvestobe Babybonusza starše in njihove malčke do tretjega leta starosti.

Kupone ugodnosti najdete v DM knjižicah bonov in jih izkoristite na www.silly.si. Z njimi pa boste lahko v otroški trgovini Silly prihranili pri nakupu ergonomskih nosilk, trakov in drugih dodatkov za nošenje otrok in dojenčkov, skirojev, poganajlcev, otroških čelad, dodatkov za otroške sobice, otroških torb in nahrbtnikov ter inovativnih in zabavnih igrač z osredotočenostjo na igralno vrednost, uporabnost in okolje

Knjižice ugodnosti s privlačnimi boni ugodnosti so razdeljene na različne starostne skupine otrok, znotraj katerih lahko v Silly izkoristijo naslednje kupone**:

  • KNJIŽICA BONOV ZA NOSEČNICE
    Bon za: 10 eur popusta ob nakupu nad 50 eur v otroški trgovinici Silly. 
    Koda bona: DMBB12018

    Mamice oz. starši vključeni v program dm-drogeriemarkt babybonus lahko izkoristijo ugodnosti s kupončkov iz prejetih knjižic ugodnosti do 31.3.2019. Ker se program DM babybonus poslavlja smo za vse, ki niste imeli možnosti da bi se prijavili v njihov progam zvestobe zgoraj objavili tudi kode bonov. V dm-drogeriemarkt pa za nosečnice in starše že pripravljajo nekaj novega. Do takrat spremljajte DM-ove novosti, vabimo pa vas tudi k včlanitvi v prenovljen program zvestobe dm Active Beauty.

    Pravila in pogoji koriščenja bonov

    **Bon velja ob enkratnem nakupu izdelkov iz posameznega kupona po rednih cenah. Pri nakupu je možno vnovčiti samo en bon. Bon ni izplačljiv v gotovini. Popusti, akcije in ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Več info o posameznem kuponu in možnostih koriščenja najdete tudi v posamezni knjižici kuponov.