Spoznajte Beco nosilke: Katero izbrati?

Beco nosilke so praktične in enostavne ter primerne tako za dojenčke kot tudi za večje otroke. Sveža in mlada po srcu Beco kolekcija nosilk uteleša estetiko staršev, racionalno zasnovo, brezčasen slog in brezkompromisno kakovost. Oglejte si lastnosti različnih modelov in izberite nosilko, ki bo ustrezala vam in vašemu malčku.

BECO nosilke od rojstva naprej

Za novorojenčke sta na voljo nosilki Beco 8 in Beco Gemini. Mehka nosilka Beco 8 vključuje vstavek za novorojenčka in ponuja 4 položaje nošenja, nosili pa jo boste lahko do otrokovih 20 kg. Ima snemljivo kapuco in zračni del hrbtnišča z zadrgo, ki omogoča poljubno zračenje s pomočjo mrežaste tkanine in tako uporabo v vseh letnih časih.

Mehka nosilka Beco 8

 

Ergonomska nosilka Beco Gemini pa se bo z inovativnim sistemom nastavljanja višine in širine sedišča popolnoma prilagodila vašemu dojenčku. Nosilka ponuja 4 položaje nošenja in nošenje do otrokovih 15 kg. Na voljo tudi v Cool različici, ki zagotavlja odličen pretok zraka in udobno nošenje.

Mehka nosilka Beco Gemini

BECO nosilke od 18 mesecev naprej

Za nošenje malčkov od 18 mesecev naprej pa je primerna mehka nosilka Beco Toddler, v kateri boste nosili malčka do 27 kg v 3 različnih položajihCool različica nosilke z mrežasto tkanino pa poskrbi, da nosilka ostaja zračna v najtoplejših dnevih tudi pri najbolj aktivnih nosačih!

Mehka nosilka Beco Toddler

BECO sling z obroči 

Beco Ring Sling je kot nalašč za starše, ki iščejo preprosto in privlačno možnost nošenja. Ring sling lahko uporabljate od novorojenčka pa do malčka, v 2 položajih in sicer, trebuh na trebuh in na boku.

Beco Ring Sling z obroči