Posebno obvestilo našim strankam

V Silly je zdravje in varnost naših strank, članov ekipe in širše skupnosti glavna prioriteta. V prizadevanju, da bi ohranili svoje zdravje in zdravje drugih ob širitvi koronavirusa (COVID-19) smo še posebej previdni, zato smo sprejeli naslednje ukrepe:

V času epidemije smo v Silly povsem omejili možnost osebnega prevzema spletnih naročil na naslovu podjetja in ga do nadaljnega zaradi preventivnih razlogov ne nudimo. Vsa vaša naročila bodo tako odpremljena z dostavno službo, ki zaenkrat dostavlja nemoteno. 

Zaradi omejitve stika pri dostavi smo začasno omejili tudi možnost plačila po povzetju, kot način plačila pa lahko izberete plačilo po predračunu ali preko spleta s plačilno kartico in paypal.

Glede dostave predlagamo, da se s kurirjem predhodno dogovorite za dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (pri vratih, na terasi, pod nadstrešek, v lopo ali garažo...) za brezkontakten prevzem naročila.

Pri dobavi zaloge iz vseh držav prizadetih s korona virusom žal že beležimo zamude, zato se lahko predvideni datumi dobave podaljšajo in jih je v tem trenutku težko napovedati. V kolikor potrebujete dodatne informacije in vprašanja o dobavi in razpoložljivosti izdelkov smo vam z veseljem na voljo na 051 387 170.

Bodite zdravi in vedite, da sta zdravje in varnost v Silly vedno na prvem mestu. Hvala za vaše zaupanje, veseli smo, da ste del Silly-a 🥰