Nova kolekcija otroških šolskih torb in nahrbtnikov za vrtec Jeune Premier

Jeune Premier kolekcija nahrbtnikov in torb The Mansion je bila ustvarjena z mislijo na nepozabne domišljijske pustolovščine, kjer se bodo otroci neskončno zabavali s svojimi živalskimi prijatelji, ki jih spremljajo na torbah. Kolekcija je namenjena vsem otrokom, pa naj bodo to raziskovalci, pustolovci, prima balerine, športniki, "ta glavni" v razredu ali pa sanjači, vsak bo našel delček sebe v tej raznobarvni paleti izdelkov.

Nahrbtniki za vrtec ter šolske torbe blagovne znamke Jeune Premier zagotovo ne bodo razočarali. Izredno kvalitetni, stilsko dovršeni in v prekrasnih dizajnih bodo navdušili tako vas kot vaše malčke in jih pospremili na pot neodvisnosti.

Otroška šolska torba Midi It Bag Giraffe

Jeune Premier torbe in nahrbtniki so izdelani z našimi najmlajšimi kakor tudi s prvošolčki v mislih in jih dopolnjujejo izredno domiselne in priročne lastnosti kot so vodoodbojni material, nov sistem odpiranja in zapiranja Easy lock, ergonomsko oblikovano in podloženo hrbtišče, podložene naramnice, veliko prostora in še bi lahko naštevali. Poleg tega pa so torbe in nahrbtniki Jeune Premier v svojih edinstvenih in trend dizajnih primerni tako za deklice kot za dečke. Izberi še ujemajočo se peresnico ter otroški športni nahrbtnik in pripravljen si na svojo nepozabno dogodivščino