Silly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanec

Je kaj bolj nežnega kot je cvetlična vila? Uči nas, da si moramo zapomniti male stvari, da moramo skrbeti za tiste in tisto, kar imamo radi in vedno vzcvetijo rože, četudi jih včasih moramo potrpežljivo dolgo čakati.

In danes je prišla. Čisto potiho. S cvetličnim venčkom na glavi.

Z malo potrpežljivosti in z barvami za poslikavo obraza lahko čudovito dopolnimo kostum cvetlične vile. Pazimo, da se izognemo barvanju okoli oči, če nismo prepričani v sestavo barv. Na obraz lahko narišemo cvetlice, metulje, mavrice. Same čarobne stvari, ki nam jih bodo cvetlične vile kmalu pričarale v gozdu in na travniku.
Silly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecLahko pa naredimo poslikavo obraza tudi za indijanca, ter si nadanemo perjanico za indijanca.Silly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanecSilly ustvarja: Poslikava obraza cvetlična vila in indijanec

Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.