Silly ustvarja: DIY rojstnodnevno darilo za deklico

Tako lepo mi je, ko na vabilu za rojstni dan preberem, naj bo darilo za njihovo deklico le majhna pozornost. Takrat vem, da so to neprecenljiva darila. Medtem ko je Nana ustvarjala voščilo, sem se jaz lotila male hiške za štiri drobne miške. Hiške z zavesami za pike in lončki, v katerih vedno cvetijo marjetice.

POTREBUJEMO:
POSTOPEK:

  • Škatlico položimo na papir in po njenih merah izrežemo pravokotnike ali kvadrate za stene.
  • Porišemo jih s flumastrom ali svinčnikom in nato še pobarvamo z naravne vodene akvarelne barve. Škatlo oblepimo s poslikanimi stenami.
  • Na papir narišemo male miške, jih pobarvamo in izstrižemo.
  • Nanje nalepimo še ''prstanček'' iz papirja, da male miške postanejo lutke.
  • In s pomočjo dekličinih prstkov lutke oživijo. Deklica jim posodi še glas in male miške spregovorijo. Kako ljubko.

Silly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklicoSilly ustvarja: DIY rojstnodevno darilo za deklico
Avtorica: Urška Bernik, Objavljeno @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.