Lesen poganjalec, ki je lahko tudi dodatek v otroški sobi @Caricasveta

Če se mogoče spomniš, sem nekaj časa nazaj na IG-ju spraševala o poganjalcih; katerega izbrati, s katerim ste zadovoljne,… Dobila sem veliko odgovorov, veliko pa vas je priporočalo Kinderfeetsove poganjalce, zato sem šla v podrobno analizo te znamke.

Že ko sem videla, za kak dizajn gre, sem si potihem mislila, da ga bomo vzeli že samo zaradi tega.
https://silly.si/products/lesen-poganjalec-kinderfeets-tiny-tot-plus-2v1-sagePotem sem pa prebrskala splet in ko sem prebrala vsa ta dejstva in za kak koncept v bistvu gre pri Kinderfeetsu, sem ga kar naročila. No, še prej sem izmerila dolžino Galovih nog, da sem res naročila pravi model.

ZAKAJ RAVNO KINDERFEETS POGANJALEC?

  • Njihovi poganjalci so izdelani iz trajnostno pridelanega bambusa/brezovega lesa pridobljenega iz obnovljivih virov.
  • Imajo extra široke brezzračne (!) pnevmatike, ki so bio razgradljive, za embalažo pa uporabijo recikliran papir in barve na vodni osnovi.
  • Razmišljajo trajnostno, zato so vsi njihovi izdelki okolju prijazni.
  • Patentirali so nizozemski dizajn (tam res obvladajo vse, kar se tiče koles) nizkega praga skozi okvir, da so otrokove nogice bližje tlom.
  • Enostavno sestavljanje s priloženim ključem (sestavila sem ga sama v roku 20ih minut).
  • Zelo hitro konvertibilen iz tricikla v klasičen poganjalec.
  • Izredno lahek (ima 3 kilograme), super vodljiv, oblazinjen, nestrupen.
  • Estetsko dovršen skandinavski dizajn v modernih barvah.

https://silly.si/products/lesen-poganjalec-kinderfeets-tiny-tot-plus-2v1-sage?_pos=5&_sid=613711f1f&_ss=rPri barvah se najprej nisem mogla odločiti med belim, bambus in sage… ampak sem potem naročila slednjega, ker se mi zdi ta barva letošnji musthave, pa še zelo lepo paše v njuno sobico, kar mi je pomembno (sej pa me poznaš, al ne? :D).

 
Za Gala sem izbrala model Tiny Tot Plus, ki je primeren od 18. meseca pa vse tja do 4ih let oziroma 25 kilogramov. Trenutno še ima trikolesnik, ampak mislim, da bom hitro spet šraufala, ker je naš fant zelo velik in se mu nogice zatikajo ob kolesi zadaj; to je verjetno tudi pokazatelj, da je čas, da spremenite tricikel v klasičen poganjalec.
https://silly.si/products/lesen-poganjalec-kinderfeets-tiny-tot-plus-2v1-sage

Ena lastnost, ki bi jo še posebej izpostavila je teža poganjalca. Tehta namreč 3 kilograme, kar je praktično… no, skoraj nič. Tudi Gal si ga že sam nese nekaj metrov brez problema.
https://silly.si/products/lesen-poganjalec-kinderfeets-tiny-tot-plus-2v1-sageKinderfeets je tak brend, ki ga enostavno vzljubiš. Imajo sicer še druge izdelke v ponudbi (naslednjič nekaj več o ravnotežnih deskah), ampak sem se danes želela osredotočiti na poganjalček.

Pri izbiri poganjalčka si poglej njihove različne modele, da boš sigurno vzela najprimernejšega za svojega otroka. Mi imamo Tiny Tot Plus, obstaja manjši Tiny Tot in liniji Classic in Retro. Pa še ena luštna gesta: Kinderfeets za vsak prodan poganjalec posadi eno drevo.

Za dodatni navdih in informacije si poglej spletno stran Silly, kjer so zbrani vsi Kinderfeetsovi izdelki.

Tukaj pa lahko klikneš za povezavo do našega.

* Do 30. 6. 2020 pa poteka pri Silly akcija na znamko Kinderfeets, kjer lahko prihraniš 15%!

Katerega boš izbrala, že veš?
Carica sveta blog

Avtor: Urška Oman, Objavljeno @Caricasveta

Urška je mama dvema navihancema, obožuje interier, opremljanje in spreminjanje stila na vsake toliko. Rada se loti DIY projektov, ki jih z veseljem deli s tabo. Njene prekrasne bloge pa si lahko ogledaš tukaj.