Kako izbrati popolno šolsko torbo Jeune Premier?

Ne glede na to, ali končna odločitev pade na roza torbo z zlatimi bleščicami ali modro z belimi pikami, vse se začne z izbiro popolnega modela šolske torbe! Najpomembnejše pri izbiri je, da se šolska torba dobro prilega otroku. Da ni premajhna, vsekakor pa ne prevelika. Nakup šolske torbe za čim dlje časa, je pogosta napaka. Čeprav je morda dobro za vaš proračun, je lahko slaba za hrbet vašega otroka.

Katero šolsko torbo torej kupiti?

Klasična šolska torba It Bag MIDI

It Bag MIDI diha DNK blagovne znamke Jeune Premier. Je klasična 2- predelna horizontalna šolska torba v obliki aktovke navdihnjena po francoskih modelih. Tehta le 1kg, ima ergonomsko oblikovano hrbtišče za podporo hrbta, nastavljive mehko podložene naramnice, ročaj za enostavno prenašanje, praktične ergonomske zaponke z inovativnim sistemom Easy-locks za enostavno odpiranje in zapiranje, manjši žepek z zadrgo v notranjosti in zunanji žep na sprednji strani. Na notranji strani torbe je prostor kamor lahko zapišete osebne podatke otroka v kolikor se torba izgubi. Modeli kolekcije 2020 pa so opremljeni tudi z zunanjim držalom za stekleničko vode.

Ali gre vaš otrok v prvi razred ali pa obiskuje drugi razred? It Bag MIDI je zaradi svojih lastnosti odlična torba za prvošolčke in šolarje med 6 - 9 letom.

It Bag pa obstaja tudi v manjši različici It Bag MINI za vrtčevske otroke med 3 - 7 letom in It Bag MAXI za nekoliko starješe otorke med 8 - 14 letom, ki obožujejo na klasičen stil.

Kako izbrati popolno šolsko torbo Jeune Premier?

Šolski nahrbtnik Backpack Bobbie

Bobbie je klasičen model šolskega nahrbtnika, slečen vsakodnevnega izgleda in preoblečen v modni kos. Trdnost nahrbtnika zagotavlja, da stoji pokonci, medtem ko vanj enostavno shranite vse svoje stvari. Poševna zadrga daje nahrbtniku Bobbie sodoben in eleganten zasuk.

Bobbie bo navdušil otroke med 6-13 letom, ki prisegajo na šolske nahrbtnike. 

Kako izbrati popolno šolsko torbo Jeune Premier?

Šolska torba Ergomaxx

Nov model Jeune Premier Ergomaxx združuje lepoto in možgane! Ta skandinavski model je še posebej priljubljen v bolj severnih državah, kjer sta ergonomija in udobje izjemnega pomena.

Največja prednost šolske torbe Ergomaxx je domiselen sistem za nošenje, ki skrbi, da se 50% teže torbe prerazporedi z ramen na boke. S svojimi funkcionalnostmi kot so nastavljivo hrbtišče, zunanje držalo za stekleničko z vodo, praktične ergonomske zaponke z inovativnim sistemom Easy-locks za enostavno odpiranje in zapiranje, odsevniki iin težo le 1,1 kg je resnično popolna, Rolls Royce šolskih torb!

Kako izbrati popolno otroško šolsko torbo Jeune Premier?

Šolski nahrbtnik Backpack James

Otroški nahrbtnik Backpack James je primeren za otroke višjih razredov razredne stopnje, kot tudi za šolarje na predmetni stopnji, nekje od 8. leta naprej. 

Navdušuje z originalno in privlačno obliko in prostornostjo, predelom za prenosni računalnik, 2 predelčkoma za steklenički in manjši žepek z zadrgo v notranjosti, ter žepom z zadrgo na sprednji strani, mehko oblazinjenim ergonomskim hrbtiščem in oblazinjenimi nastavljivimi naramnicami, ročajem za prenašanje ter lahkotnostjo, saj tehta le 890g.

Kako izbrati popolno šolsko torbo Jeune Premier?

V Silly vam bomo z veseljem pomagali najti popolno šolsko torbo za vašega otroka.

Zakaj bi bili enaki kot drugi, ko pa ste rojeni, da izstopate!