Črni petek 2021! Izkoristi svoj popust!

Popusti Črnega novembra v Silly se iztekajo s tem pa se pripravljamo na akcijo za Črni petek, 26.11.2021📍 do katerega nas loči le še nekaj ur.

Črni petek v Silly.si prinaša izjemne popuste za najhitrejše, ki pa so količinsko omejeni, po principu kdor prvi pride prvi melje. Naša Black Friday ponudba vam bo na voljo od polnoči 🕛 26. -  29.11.2021 oz. do porabe promocijskih kod in razprodaje zalog.

🛍 💤 Ostani buden do polnoči in izkoristi svoj popust:

  • 3x 50% popust na celoten nakup* s kodo BF50 (KODA PORABLJENA)

  • 5x 40% popust na celoten nakup* s kodo BF40 (KODA PORABLJENA)

  • 20x 30% popust na celoten nakup* s kodo BF30 (KODA PORABLJENA)

  • 50x 20% popust na celoten nakup* s kodo BF20 

*Kode niso združljiv s preostalimi akcijami in popusti. Kode ne veljajo na Back to School SS2021 kolekcijo blagovne znamke Jeune Premier.

💡 Namigi, da se vam ne izmuzne želeni popust:

  1. V četrtek prebrskaj po spletnih poličkah in napolni nakupovalno košarico s svojimi najljubšimi izdelki.

  2. Na blagajni izpolni podatke o kupcu, izberi način dostave in način plačila (naročilo je hitreje potrjeno v kolikor izberete plačilo po predračunu saj je pri kartičnem proces potrjevanja naročila nekoliko daljši).

  3. Vpiši kodo za popust v zato namenjeno polje na blagajni. Kode začnejo veljati s četrtka na petek ob 00:00. POZOR! Dokler naročilo ni oddano oz potrjeno, vam vnešena koda še ne garantira popusta. Še vedno vas lahko kdo prehiti v kolikor pred vami zaključi nakup.

  4. Ob 00:00 potrdi naročilo z obveznostjo plačila. V kolikor so te drugi prehiteli, poskusi z naslednjo kodo. Ko bo koda za določen popust količinsko porabljena, ne bo več na voljo za koriščenje.

Recept za uspeh je dobra priprava in veliko sreče 🤞

Izkoristite Črni petek za nakup miklavževih, božičnih ali novoletnih daril za otroke. Pokukaj tudi na Nosilke.si in MojePoletje.si, kjer te prav tako čakajo Black Friday popusti.

Veselo nakupovanje vam želimo!