11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin

V tretji škatlici mavričnih barv je naravni mehki plastelin Nawaro Okonorm. V šestih lončkih najdemo plastelin v rumeni, rdeči, modri, zeleni, rjavi in črni barvi.

Naravni mehki plastelin je iz obnovljivih naravnih materialov. Je enostaven za uporabo in malčkom pomaga uriti fino motoriko in ustvarjalnost. Prav tako je zanimiv starejšim otrokom in seveda tudi staršem.

Na voljo so tudi druge različice naravnega plastelina:

Kroglica, ki jo otrok sam zgnete v dlaneh, lahko postane polžek. Iz papirja izstrižemo očke in jih porišemo s flumastrom.

Malčku lahko ponudimo tudi leseno žličko za rezanje in palčice za dodatno igro.
Tako se otrok skozi igro s plastelinom lahko uči prirejanja, urejanja in razvrščanja. Po velikosti, po barvi, po obliki.

Naj ustvarjanje nima meja.

11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravni mehki plastelin

Urška Bernik
Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.