11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede

V petem mavričnem paketku je sedem naravnih talnih kred čudovitih sladolednih odtenkov. Bela, rumena, oranžna, rdeča, modra, zelena in rjava.

Naravne talne krede Okonorm so namenjene risanju, ustvarjanju in igranju in bodo navdušile male nadobudne umetnike. Z njimi lahko ustavrajmo na različnih podlagah. Na kamnu, asfaltu, tabli, papirju, kartonu...

Ko je sonce na dvorišču že dovolj toplo, si z njimi lahko narišemo ristanc ali kako drugo igro. Lahko pa jih vzamemo s seboj na sprehod v gozd. Med počitkom lahko na porobek narišemo mandalo. Polepšamo si sprehod in porobek. In ker so naravne talne krede povsem naravne in nestrupene, tudi naravi ne škodujemo.

Nežno ustvarjanje!
11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede
11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede11 mavričnih dni ustvarjanja: Naravne talne krede
Urška Bernik
Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.