SCRUNCH: Moderne silikonske igrače za na plažo

Inovativni, priročni, mehki izdelki Scrunch bodo navdušili vas in vaše najmlajše! Pozabite na zlomljene lopatke in počena vedra, Scrunch izdelki so narejeni iz 100% silikona, kar pomeni, da jih lahko zvijate, prepogibate, zlagate in ob vsem tem bodo izdelki obdržali svojo prvotno obliko. 

So popolna poletna oprema za na plažo in primerni za malčke od 1. leta naprej. Malčki se bodo z njimi ure in ure zabavali na plaži, gradili gradove in potičke, prenašali vodo in kopali jarke. Silikonsko vedro bodo otroci lahko uporabljali kot model za potičke, za prenašanje vode, kar je s silikonskim držalom primerno tudi za male rokice, za nabiranje školjk in ostalim morskih zakladov, ki jih bodo nalovili z otroško ribiško mrežo ali pa za nabiranje plastike s plaže in pri skrbi za okolje. Z otroško lopatko s silikonskim premazom bodo z lahko izkopali bazenček, ali napolnimi silikonske modelčke z mivko in ustvarjali z njimi prikupne morske skulpture.

Scrunch izdelki so primerni tako za zunanjo igro, kot za igro doma. Se zlahka očistijo in osušijo in zavzamejo minimalno prostora za shranjevanje kar jih naredi popolne za potovanja. Otroci jih bodo oboževali, starši še bolj!

O igračah za na plažo znamke Quut pa si preberite tukaj.