QUUT: Inovativne in vzdržljive igrače za na plažo

Se spomnite, ko ste kot otrok hodili na plažo? Danes pa gledate lastne otroke, kako se igrajo v pesku in vodi in ustvarjajo nepozabne spomine. Na žalost pa njihove igrače za na plažo velikokrat ne zdržijo niti do konca dne. Njihovo vedro poči, ko prenašajo vodo, lopatka pa se zlomi ob živahnem kopanju jarkov.

Quut je s tem namenom ustvaril čudovite, moderne, vzdržljive in domiselne igrače za na plažo, ki bodo več sezon vzdržale vsako živahno igro ob morju, v peskovniku ali na domačem vrtu, hkrati pa bodo s svojim zanimivim izgledom privabljale poglede!

Inovativni pripomočki za na plažo Quut, s katerimi se bodo otroci z veseljm igrali so s svojo pametno zasnovo izredno lahki in enostavni za uporabo. Otroci bodo z lahkoto prenašali vodo v vedru, kopali jarke z veliko otroško lopato, s sitom presajali mivko v iskanju skritih morskih zakladov, z domiselnimi modelčki izdelovali piramide in stolpe iz mivke, zalivali z odlično zasnovano zalivalko ali z lopatkami in grabljami v enem ustvarjali peščene gradove.

Možnosti je neskončno in otroci bodo z njimi odkrivali vse zanimive možnosti uporabe igrač na plaži. Z veseljem bodo na plažo odnesli svoje najljubše igrače in z njimi ustvarjali ure in ure, brez skrbi da bi te počile, se zlomile ali izgubile barvo na soncu.

Hkrati pa so igrače tudi odlične za igro na domačem vrtu, kopalnici ali na snegu. Otroci bodo s pripomočki z veseljem sodelovali pri domačih opravilih in urejanju vrtička, se z njimi zabavali v kadi ali gradili snežne gradove na prvi snežni dan!

O igračah za na plažo znamke Scrunch pa si preberite tukaj.