Anin izbor otroških izdelkov za poletje

Poletje je v polnem teku in spodaj si preberite katere nepogrešljive poletne izdelke je izbrala Ana Žontar za nepozabna poletna druženja ter za igro na vrtu in na morju.

1. Otroška mehka žoga Sunnylife Bouncy Ball Small - Rainbow 6,40€

Najpomembnejša igrača za na plažo, sploh za fante je seveda žoga. Poleg tega, da žoga pomaga pri razvoju agilnosti in spretnosti je odlična igrača za spodbujanje gibanja in aktivno igro zunaj.

2. Otroška plavalna očala Sunnylife Swimming Goggles - Pufferfish 12,80€

Očala za plavanje so odlična za vsakodnevno uporabo na bazenu ali na morju, še posebaj pri učenju potapljanja in podvodnega plavanja. Otroci se bodo z veseljem potapljali in opazovali čudovit podvodni svet.

Liam z otroškimi plavalnimi očali Sunnylife

3. Obteženi plavalni prijatelji Sunnylife Dive Buddies - Starfish 12,80€

Otroci se bodo zabavali, ko bodo svoje podvodne prijatelje metali v vodo in jih iskali med potapljanjem. Potopljive igrače za bazen ali morje so nepogrešljiv didaktični pripomoček za učenje potapljanja, urjenja koordinacije gibov pod vodo in izboljšnju orientacije pod vodo.

4. Napihljiva otroška blazina za vodo Sunnylife Surf Rider - Rainbow 15,20€

Ni morja brez napihljive blazine, in napihljiva blazina Sunnylife bo navdušila vse male navdušence nad vodo, hkrati pa bo malim plavalcem s svojimi ročaji olajšala prenašanje, vhode in izhode iz vode ter jim nudila večjo stabilnos in oporo, ko bodo v vodi lebdeli na blazini.

Timon z napihljivo blazino Surf Rider Sunnylife

5. Otroški vrtnarski set Janod - Ježek 23,79€

Set pripomočkov za vrtnarjenje, ki ga bodo otroci z veseljem vzeli tudi s seboj na morje in z njim gradili peščene gradove, jarke in potičke.

6. Otroški indijanski lok s puščicami in tarčo Vilac 21,50€

Strelanje z lokom je brezčasna igra popolna za razburljivo igro v campu ali na domačem travniku ter odlična za razvoj gibalnih spretnosti. Otrokom omogoča, da se zabavajo in hkrati izboljšajo svojo agilnost.

7. Družabna igra potapljanje ladjic Janod - Pirati 22,40€ in Velika pobarvanka Makii Giant - Morje 9,95€

Ker nas tudi na morju včasih ujamejo deževni dnevi so pobarvanke in družabne igre z morskim motivom popolna zabava za krajšanje časa v apartmaju in le katera igra bi bila bolj primerna kot potapljanje ladjic ter pobarvanka z motivi morja in podvodnega sveta.

Ana in Liam med žoganjem z mehko žogo Bouncy Ball Sunnylife

8. Otroški aparat za milne mehurčke Sunnylife Bubbles - Fishy 25,00€ in Otroška pištola za milne mehurčke Sunnylife Bubbles Small - Seahorse 16,00€

Vse, kar potrebujete za popolno otroško zabavo na prostem je otroška pištola oziroma otroški aparat za milne mehurčke Sunnylife Bubbles v obliki prikupnega morskega konjička ali ribice. Otroci bodo uživali ob igri z milnimi mehurčki!

9. Otroška steklenička iz nerjavečega jekla Športnik in Morje Vilac 10,90€

Seveda pa pri vsej energični igri ne smemo pozabiti tudi na dovolj hidracije za naše male sončke in za to so popolne otroške nerjaveče stekleničke, ki bodo ohranile pijačo prijetno hladno.

Liam na vodnem toboganu z napihljivo otroško blazino Surf Rider Sunnylife

Preberite tudi katere poletne izdelke je na letošnji dopust vzela Ana Žontar za svoja sinčka in kako sta se z njimi na plaži zabavala Timon in Liam.