Otroške vragolije: Tristan D Kritik - Otroška trgovina Silly in Velika pobarvanka Makii Giant Mesto @Super bizi mami

Poleg tega, da hodim v vrtec, mojo redno službo, sem odprl še popoldanski s.p. Postal sem kritik.

Včeraj sem dobil velikoooo pobarvanko. Iz ene najljubših maminih trgovinic za otroke, Silly. Večja je od mene. Večja je od moje postelje. Dejansko se lahko uležem in barvam, takooo je velika. Nisem ravno umetnik, raje imam avtomobile, ampaaak ta pobarvanka je res super! Včeraj sem barval uro in pol in zdi se mi, da bi lahko barval in barval in barval. Kar me je še bolj spodbudilo k ustvarjanju. Nikoli se ne konča. Mamica mi je povedala, da obstajajo različne teme, jaz trenutno raziskujem mesto. Vsi zabavni liki me popeljejo na pustolovščino po mestu. Medtem, ko sem barval, sem že razmišljal kateri lik bom pobarval kasneje in sproti sem ustvarjal zgodbico. Naglas. Rad ustvarjam zgodbice in jih razlagam mamici in očiju. Tudi sebe sem našel v pobarvanki. Sedim na toboganu :) Obožujem tobogane :)

Gledal sem mamico. Zelo je bila vesela in umirjena. Gledala me je in u izi pila kavico. Mislim, da ji je kar malo pasalo, ker sem se zamotil ;) Non stop sem v pogonu, klepetam na polno in veeem, da rabi pavzo. Pohvalila me je. Ko je spila svojo kavico, se mi je pridružila. Logično, saj je prostora za barvanje dovolj za vse :) In pobarvanka je res kul. Oči je kuhal večerjo. Tudi on je prišel pogledat kaj ustvarjava. Nekaj časa naju je opazoval, potem je pa tudi on vzel barvico in pobarval del avtobusa :) Super! Brez da bi jima rekel, sta se mi pridružila. Še ena stvar več, ki jo lahko počnemo skupaj. Kok kuuul.

Velika pobarvanka Makii Giant Mesto

Dragi moji prijateljčki, pobarvanka je res zakon! Nekaj drugačnega, nekaj velikeeeega, to ni samo pobarvanka, to je pustolovščina. In ne samo to, spodbuja ustvarjalnost in domišljijo. Poleg pobarvanke dobite še knjižico pustolovščin in 4 vabila za barvanje s prijateljčki. Pobarvanko lahko prilepite na steno, ali pa jo preprosto položite na mizo ali tla. In imamo zabavo! Top ideja za rojstni dan :) a ni?

Mamice pokukajte na spletno stran otroške trgovine Silly, povem vam, da bodo otročki zelo veseli in hvaležni. Govorim iz prve roke. Ocena: 5+. Mamica moja, hvala za darilo. In Silly hvala za tako super izdelke! Mamice res mi boste hvaležne. Najmanj pol ure, v mojem prmeru je bilo uro in pol, boste imele zase :) ali za klepet s prijateljicami :) večkrat! Prostora za barvanje je velikoooo ;) Povabite jih skupaj z otročki in položite pobarvanko na tla. Garantiram, da bodo v trenutku vsi okrog pobarvanke in barvali, ve, naše drage mamice, pa boste v miru poklepetale in uživale v pavzi :) win win.

Pobarvanka je tudi super ideja za darilo :) Ajaaa pa še to: -10% popustka ob prvi prijavi s kodo SILLYPRIJAVA in BREZPLAČNA POŠTNINA na vsa naročila nad 29€

Delim tudi povezavo do Facebook strani: https://www.facebook.com/www.lly.si

Za prvič mislim, da mi je kar šlo ;) veselim se novih recenzij ;) To besedo mi je povedala mamica :) počasi se bom že navadil kako to gre :) Konec koncev imam le dve leti in pol :) in kritik sem šele en dan ;)

Jutri objavim tudi video, da pokažem svojo umetniško plat <3

Čauuu,
Vaš T

Avtor: Lara Kalin, Objavljeno @Super bizi mami