-10% ob prvi prijavi s kodo SILLYPRIJAVA 🛍 / BREZPLAČNA POŠTNINA & VRAČILA na vsa naročila nad 29€
0 Cart
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Ustvarjanje

  Naša Makii dogodivščina @Mami z načrtom

  Naša Makii dogodivščina @Mami z načrtom

  Stopi za trenutek z nami..v mesto polno domišljije in norih dogodivščin..to je mesto MAKII. Barvit in pisat svet, čisto takšen kot si ga želiš. Najbolje bo, da gremo s kolesom, tako bomo hitrejši in si bomo lahko ogledali velikoooo stvari. Pripravljeni?? GREMO!

  Pri prvem semaforju najprej naletim na rdečo luč..STOJ..rakovica po zebri prečka cesto..pogledam levo..pogledam desno..ok lahko nadaljujem. Želim si v park, tam imajo najbolj kul tobogan, peskovnik velik kot ribnik, pa še ristanc se lahko gremo..JUPIIII

  Igranje nas utrudi, naši trebuščki pa lačno sanjajo vroči hot-dog. Pri pujsu Zlatku to ni nobena težava..pridi, prvi je zastonj 🙂 Vmes še skoči poslušat koncert, na Rožni ulici pa se lahko preizkusiš v uličnih plesih..JAA VSE TO IN ŠE VEČ LAHKO POČNEŠ. Na poti pa pazi, da ne podreš bika na kotalkah ali da te slučajno ne povozi slon ( je nov voznik in še ne obvlada najbolje )

  AMPAK HEJ..TO JE SAMO NAŠA DOGODIVŠČINA. Vi si lahko svojo ustvarite sami..vse kar potrebujete je velika pobarvanka MAKII, barvice v roki in ogromnaaa mera domišljije.

  Pobarvanka je super darilo za prijatelja in popolna popestritev sivih deževnih dni.

  Najdete jo v spletni trgovini https://silly.si/

  Pa prijetno barvanje vsem

  XOXO

  Avtor: Maja Bračič, Objavljeno @Mami z načrtom

  Otroške vragolije: Tristan D Kritik - Otroška trgovina Silly in Velika pobarvanka Makii Giant Mesto @Super bizi mami

  Otroške vragolije: Tristan D Kritik - Otroška trgovina Silly in Velika pobarvanka Makii Giant Mesto @Super bizi mami

  Poleg tega, da hodim v vrtec, mojo redno službo, sem odprl še popoldanski s.p. Postal sem kritik.

  Včeraj sem dobil velikoooo pobarvanko. Iz ene najljubših maminih trgovinic za otroke, Silly. Večja je od mene. Večja je od moje postelje. Dejansko se lahko uležem in barvam, takooo je velika. Nisem ravno umetnik, raje imam avtomobile, ampaaak ta pobarvanka je res super! Včeraj sem barval uro in pol in zdi se mi, da bi lahko barval in barval in barval. Kar me je še bolj spodbudilo k ustvarjanju. Nikoli se ne konča. Mamica mi je povedala, da obstajajo različne teme, jaz trenutno raziskujem mesto. Vsi zabavni liki me popeljejo na pustolovščino po mestu. Medtem, ko sem barval, sem že razmišljal kateri lik bom pobarval kasneje in sproti sem ustvarjal zgodbico. Naglas. Rad ustvarjam zgodbice in jih razlagam mamici in očiju. Tudi sebe sem našel v pobarvanki. Sedim na toboganu :) Obožujem tobogane :)

  Gledal sem mamico. Zelo je bila vesela in umirjena. Gledala me je in u izi pila kavico. Mislim, da ji je kar malo pasalo, ker sem se zamotil ;) Non stop sem v pogonu, klepetam na polno in veeem, da rabi pavzo. Pohvalila me je. Ko je spila svojo kavico, se mi je pridružila. Logično, saj je prostora za barvanje dovolj za vse :) In pobarvanka je res kul. Oči je kuhal večerjo. Tudi on je prišel pogledat kaj ustvarjava. Nekaj časa naju je opazoval, potem je pa tudi on vzel barvico in pobarval del avtobusa :) Super! Brez da bi jima rekel, sta se mi pridružila. Še ena stvar več, ki jo lahko počnemo skupaj. Kok kuuul.

  Velika pobarvanka Makii Giant Mesto

  Dragi moji prijateljčki, pobarvanka je res zakon! Nekaj drugačnega, nekaj velikeeeega, to ni samo pobarvanka, to je pustolovščina. In ne samo to, spodbuja ustvarjalnost in domišljijo. Poleg pobarvanke dobite še knjižico pustolovščin in 4 vabila za barvanje s prijateljčki. Pobarvanko lahko prilepite na steno, ali pa jo preprosto položite na mizo ali tla. In imamo zabavo! Top ideja za rojstni dan :) a ni?

  Mamice pokukajte na spletno stran otroške trgovine Silly, povem vam, da bodo otročki zelo veseli in hvaležni. Govorim iz prve roke. Ocena: 5+. Mamica moja, hvala za darilo. In Silly hvala za tako super izdelke! Mamice res mi boste hvaležne. Najmanj pol ure, v mojem prmeru je bilo uro in pol, boste imele zase :) ali za klepet s prijateljicami :) večkrat! Prostora za barvanje je velikoooo ;) Povabite jih skupaj z otročki in položite pobarvanko na tla. Garantiram, da bodo v trenutku vsi okrog pobarvanke in barvali, ve, naše drage mamice, pa boste v miru poklepetale in uživale v pavzi :) win win.

  Pobarvanka je tudi super ideja za darilo :) Ajaaa pa še to: -10% popustka ob prvi prijavi s kodo SILLYPRIJAVA in BREZPLAČNA POŠTNINA na vsa naročila nad 29€

  Delim tudi povezavo do Facebook strani: https://www.facebook.com/www.lly.si

  Za prvič mislim, da mi je kar šlo ;) veselim se novih recenzij ;) To besedo mi je povedala mamica :) počasi se bom že navadil kako to gre :) Konec koncev imam le dve leti in pol :) in kritik sem šele en dan ;)

  Jutri objavim tudi video, da pokažem svojo umetniško plat <3

  Čauuu,
  Vaš T

  Avtor: Lara Kalin, Objavljeno @Super bizi mami

  Okenske risbice @Navihančki

  Okenske risbice @Navihančki

  Kot že veste midve s hčerko zelo radi ustvarjava, zato pogosto iščem nove in predvsem zanimive ustvarjalne materiale. V zadnjem času moja navihanka ustvarja predvsem po okenskih površinah in omaricah v dnevni sobi. Pred kratkih sem odkrila zelo zanimive barvice Stabilo Woody 3v1, ki so nam v tem času zelo prirasle k srcu in so pri nas redno v uporabi. Zato se mi je zdelo, da si zaslužijo lastno objavo. V tem prispevku vam predstavljam moje izkušnje ter vse dobre in malo manj dobre lastnosti tega izdelka, ki smo jih odkrili ob ustvarjanju z njim.

  Barvice Stabilo Woody so na nek način križanci med barvicami, voščenkami in vodenkami. Delujejo kot neka vmesna stopnja med barvicami in voščenkami, obenem pa so topne v vodi.

  Z njimi se da lepo pisati in risati po oknu (otroci pazljivo in pod nadzorom seveda-steklo).

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Barvice so precej debele zato dvomim, da jih je sploh mogoče polomiti. Naše so še vedno cele, kljub številnim “skokom” z višine. Prav zaradi debeline navihančkom omogočajo dober oprijem za njihove male rokice.

  V kompletu je priložen še poseben šilček, ki pa je precej večji kot običajno, zato ga ni dobro izgubiti, saj imamo lahko sicer kasneje problem s šiljenjem.

  Vse barve so zelo intenzivne in čeprav so lepo mazljive, se špica popolnoma nič ne kruši (kot na primer pri običajnih voščenkah).

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Delujejo kot barvice, vendar so topne v vodi, zato se jih z vlažno krpo enostavno obriše z vseh gladkih površin.

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Tudi površine omar so tako primerne za ustvarjalne podvige. Moji hčerki je brisanje z vlažno krpo skoraj tako zanimivo kot samo risanje z barvicami, kar je seveda dodaten plus. 😉

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Če na risalnem listu preko risbice potegnete z mokrim čopičem, nastane lep efekt vodenk, spodaj pa so še vedno vidni potegi barvice, kar pričara zanimiv in poseben videz risbe. Midve s hčerko pogosto nariševa risbico z barvicami, potem pa mala navihanka čez njo potegne z mokrim čopičem in tako dobiva lepe barvne prelive.

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Zdaj pa nam manjkajo samo še barvice s katerim se lahko riše po stenah ( kaj takega obstaja? 😉 ), potem pa bo končno možno brezskrbno ustvarjanje res kjerkoli.

  Cena za komplet Stabilo Woody 3v1 – 10 barvic + šilček je (v času pisanja prispevka) 16,50 €, kar je precej, vendar kljub temu mislim, da bodo barvice zdržale zelo dolgo in čeprav so lepo mazljive se ne porabljajo hitro. Barvice smo prejeli iz otroške trgovine Silly v zameno za naše iskreno mnenje.

  Na kratko o izdelku (plusi in minusi):

  PLUSI:

  +omogočajo ustvarjanje skoraj povsod

  +enostavno se obrišejo z gladkih površin

  + zelo intenzivne barve

  + nelomljive

  MINUSI:

  – višja cena

  – nisem prepričana, če lahko kje dokupite samo priloženi šilček v primeru, da ga izgubite

  Okenske risbice s Stabilo barvicami Woody 3 v 1

  Ker pri nas barvice uporabljamo vsak dan in so nam v veliko veselje, jih priporočam vsem, ki radi in veliko ustvarjate tudi na bolj nevsakdanjih površinah. 😉

  Avtor: Sandra Koren Kuhar, Objavljeno @Navihančki