0 Košarica
Dodano v košarico
  Imate izdelkov v košarici
  Imate 1 izdelek v košarici
  Skupaj
  Blagajna Nadaljuj z nakupovanjem

  Poganjalci — otroške čelade

  Praznovanje prvega rojstnega dne (+Vlog) @Z ljubeznijo, Mama

  Praznovanje prvega rojstnega dne (+Vlog) @Z ljubeznijo, Mama

  V soboto, ko je Jakob praznoval svoj 1. rojstni dan, smo se s širšo družino zbrali pri mojih starših in skupaj praznovali. Ker je Jakob edini izmed nas, ki nima rojstnega dne pozimi, ampak spomladi, smo ves čas načrtovali piknik in se ga zelo veselili. V zadnjih dneh, pred praznovanjem, je bila bolj slaba vremenska napoved, ampak vreme nas je pozitivno presenetilo in zdržalo do konca dne. Naše praznovanje je potekalo zelo umirjeno. Otroci so se igrali, starši tudi, pa tudi naklepetali smo se in dobro jedli ter spili ogromno kave, haha. Res luštno družinsko srečanje smo imeli. Ves čas je šlo nekaj narobe, a mi smo ostali dobre volje do konca (na posnetku lahko vidite, da smo najprej mislili, da se nam je v prtljažniku prevrgla torta, potem nismo imeli elektrike in pa Zara nam je vzela kozarce ter se z njimi igrala v pesku, pa rojstnodnevno svečko smo izgubili in še kaj). Nekaj naših posnetkov smo združili v vlog, ki pokaže delček tega, kar smo počeli (hvala ekipi Dinamik, ki je priskočila na pomoč pri montaži).

  Jakobovo Darilo za prvi rojstni dan, Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in otroška čelada EGG Helmets, z ljubeznijo mama

  Jakobovo Darilo za prvi rojstni dan, Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in otroška čelada EGG Helmets, z ljubeznijo mama

  Jakobovo Darilo za prvi rojstni dan, Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in otroška čelada EGG Helmets, z ljubeznijo mama

  Jakobovo Darilo za prvi rojstni dan, Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in otroška čelada EGG Helmets, z ljubeznijo mama

  Jakobovo Darilo za prvi rojstni dan, Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in otroška čelada EGG Helmets, z ljubeznijo mama

  Jakob je bil ves dan zelo dobre volje. Podarili smo mu lesen poganjalček Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in čelado Egg. Oboje smo izbrali v otroški trgovini Silly in Jakob je bil navdušen. Nisem pričakovala, da se bo na poganjalček kaj posebej odzval, ker še ne hodi in ni tako gibalno spreten, a je bil navdušen. Ves čas se je smejal in se želel poganjati, pa tudi Aljaž in Zara sta bila navdušena, ker je dobil svoj poganjalec in enako čelado, kot jo imata onadva. Darilo smo zadeli v nulo in res sem vesela, da smo se odločili zanj. Sem prepričana, da mu bo oboje služilo še kar nekaj let.

  Takšno je bilo naše družinsko praznovanje, doma pa imamo običaj, da praznujemo še sami in se posladkamo, naredimo odtise rok in nog in se igramo. Oboje nam bo ostalo v lepem spominu. Hvala vsem, ki ste nas razveselili z lepimi željami, dobro družbo in darili.

  Z ljubeznijo, Mama.

  Nina Držaj - Z ljubeznijo, Mama

  Avtor: Nina Držaj, Objavljeno @Z ljubeznijo, Mama

  Z ljubeznijo, Mama je "Lifestyle" blog mlade mame treh otrok, Nine, kjer beseda teče o nosečnosti, otrocih, družini in starševstvu. Na blogu boste našli vse, od njenih osebnih izkušenj v povezavi z nosečnostjo, materinstvom, nasvetov in družinskih dogodivščin, do preprostih igrarij in predlogov za ustvarjanje. Iskreno, pristno, igrivo, koristno, uporabno in srčno o življenju z otroki. Nina je tudi avtorica prvega dnevnika za nosečnice pri nas, Nosečkinega dnevnika, ki sta se mu je pridružila še sodobna Dojenčkov dnevnik in Malčkov dnevnik ter Spominske kartice za fotografiranje. Več o Nini in njenih zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.

   

   

  Review: Otroška čelada EGG Helmet in lesen poganjalec Kinderfeets Classic @Navihančk

  Review: Otroška čelada EGG Helmet in lesen poganjalec Kinderfeets Classic @Navihančk

  Ker je bil odziv bralcev na barvice Stabilo Woody 3v1, ki sem vam jih predstavila dva meseca nazaj, zelo pozitiven, sem se odločila, da bom na blogu občasno predstavila katerega izmed izdelkov, ki se mi zdi zanimiv, uporaben ter bolj ali manj kreativno naravnan. Moj namen je z vami deliti iskrene izkušnje in vam predstaviti pluse in minuse, ki ji določen izdelek po mojem mnenju vsebuje, na podlagi katerih se boste nato lahko sami odločili, ali bi izdelek koristil tudi vam in vašim navihančkom. Vedno pa se bom potrudila, da vam za izdelek, ki mi je na splošno všeč in ga predstavim tukaj, poskušam priskrbeti tudi kuponček ali katero drugo ugodnost. (Pošiljam na e-mail, zato se lahko prijavite v spodnji okvirček).

  Tokratni “plusi in minusi” bodo namenjeni dvema izdelkoma in sicer vsakemu posebej: Lesenemu poganjalcu Kinderfeets ter otroški čeladi EGG Helmet. Oboje so nam poslali iz otroške trgovine Silly, v zameno za naše iskreno mnenje o izdelkih.

  Čelada EGG me je s svojim atraktivnim dizajnom takoj pritegnila. Varnost na kolesu, poganjalcu in skiroju, jemljem zelo resno, zato sem vesela, da smo lahko preizkusili še eno alternativo standardnim kolesarskim čeladam.

  Moja hčerka ima, pri skoraj 4-ih letih, obseg glave nekaj mm preko 52 cm, zato smo se odločili za srednjo velikost (M). Čelada se glavi zelo lepo prilega, kljub temu, da smo (kar se tiče velikosti te dimenzije) povsem na spodnji meji. Čelada po nekaj časa nošenja ne zleze naprej, ne nazaj, kar me zelo veseli in na nek način pomirja, ker mi ni potrebno ves čas preverjati pravilne nastavitve, kot se mi je to dogajalo ob naši prejšnji kolesarski čeladi.

  OTROŠKA ČELADA EGG HELMET

  Zastavljena je zelo praktično, na njej je več gumbkov, preko katerih lahko čelado odpnete ter ustrezno nastavite. Krasno funkcijo pa opravlja tudi notranji napihljivi del, ki ga napihnete s pritiski na stranski zadnji gumb in omogoča, da se čelada še dodatno prilega glavi, obenem pa doda tudi veliko mero udobja.

  OTROŠKA ČELADA EGG HELMET

  Samo čelado na simpatičen način ovijete s prevleko zabavnih potiskov, kot dodatek pa lahko nanjo pripnete add-on (dodatek), ki služi predvsem ko zabaven element, ki izdelku doda še neko ekstra ljubkost. Mi smo našo gospodično prelevili v snežnega leoparda (skin Maya) ter jo povrhu še okronali z luštno rumeno kronico (add-on Princess).

  Zaradi površnega branja navodil, kar se tiče pripenjanje dodatkov, smo kronico sprva nastavili na napačno mesto, zato nam je med prvo vožnjo nekajkrat odpadla in smo jo tako na poti skoraj izgubili. Add-on dodatki so zelo ljubki, le pazite, da jih pripnete na pravo mesto. 😉

  Na kratko o izdelku (plusi in minusi):

  PLUSI:

  + Dobro prileganje glavi, notranjost je zelo udobna, čelada ne zdrsne naprej, nazaj ali na stran;

  + Uporabna za veliko različnih športov na snegu, ulici in vodi-> vključuje vse varnostne standarde za kolesarjenje, rolkanje, deskanje na snegu in smučanje;

  +Udobje, pralna prevleka (skin) ter zabavni dodatki (add-on) za ljubek izgled.

  MINUSI:

  – V zelo toplih/vročih dneh se glava pod čelado bolj poti kot pri nekaterih drugih bolj odprtih kolesarskih čeladah;

  – Višja cena (sama čelada s prevleko vred, vas bo stala malo pod 85 €, v primeru, da se odločite za Add-on pa še pribl. dodatnih 10€).

  Čelada nam je zelo všeč, saj deluje zelo stabilno, kompaktno ter predvsem varno. Naša navihanka je malce bolj “adrenalinsko naravnana” in jo moram tako ves čas nadzirati pri vožnji s poganjalcem ali kolesom, ta čelada pa mi nudi neko dodatno sigurnost. Skupaj z vsemi dodatki, lahko čelado uvrstite v višji cenovni razred, vendar je v primeru, da poleg kolesarjenja, z navihančki radi tudi npr. smučate oz. se ukvarjate z drugimi športi, cena kljub temu precej ugodnejša, kot če bi kupili več različnih čelad, ki so namenjene za vsako aktivnost posebej.

  OTROŠKA ČELADA EGG HELMET

  Drugi izdelek, ki smo ga preizkusili, je poganjalec nizozemske znamke Kinderfeets. Poganjalec je izdelan ročno, ogrodje je leseno, višina sedeža je nastavljiva, pnevmatike pa so iz bio-razgradljive gume. Doma smo že prej imeli poganjalec Puky, ki nam je prav tako všeč, zato lahko oba uporabim za primerjavo, ker sta si med seboj sicer precej različna. Pri poganjalcu Kinderfeets mi je izredno všeč to, da je zelo lahek. Tehta okoli 3,6 kg, se pravi je za skoraj 1,5 kg lažji od Puky-ja, zato ga vedno vzamemo s seboj, kadar se odpravimo na daljšo vožnjo ali sprehod (nazadnje sem ga morala sama nesti na pol poti okoli blejskega jezera pri 30°C, zato je lažje definitivno=boljše 😉 ).

  LESEN OTROŠKI POGANJALEC KINDERFEETS CLASSIC

  LESEN OTROŠKI POGANJALEC KINDERFEETS CLASSIC

  Pnevmatike so polne, torej se jih ne napihuje. Pri uporabi nisem opazila neke posebne razlike v primerjavi z napihljivimi gumami, super pa je, ker se guma ne more izprazniti in tako pokvariti vožnje neučakanim navihačkom. Ob straneh so opore za noge, ki pridejo prav za počitek nog pri spustu po klančini navzdol.

  LESEN OTROŠKI POGANJALEC KINDERFEETS CLASSIC

  Osrednje ogrodje poganjalca vsebuje premaz za risanje s kredami, ki deluje povsem kot šolska tabla. Nanj lahko navihančki rišejo ter okrasijo svoj poganjalček po lastnih željah. Kasneje pa lahko risbice pobrišete s krpo…oz. kot se je pri nas izkazalo…z roko ali kar z rokavom. 😉

  LESEN OTROŠKI POGANJALEC KINDERFEETS CLASSIC

  Na kratko o izdelku (plusi in minusi):

  PLUSI:
  + Zelo lahek in s tem idealen za prenašanje;
  + Izdelan iz biorazgradljivih materialov-prijazen naravi;
  + Polne gume, ki se ne morejo izprazniti;
  + Premaz za risanje s kredami.

  MINUSI:
  – Višja cena (99,95 €).

  LESEN OTROŠKI POGANJALEC KINDERFEETS CLASSIC

  Zelo sem vesela, da sem imela možnost preizkusiti ta dva izdelka. Oba sta mi zelo všeč in vam ju priporočam. Upam, da vam bo ta prispevek pomagal pri izbiri, v kolikor se odločate za nakup novega poganjalčka ali otroške čelade.

  Avtor: Sandra Koren Kuhar, 
  Objavljeno @Navihančki