Prvi Ergobaby super lahek športni voziček Metro

Ergobaby, znamka poznana po izjemno udobnih in ergonomskih nosilkah, sedaj predstavlja nov kompakten mestni voziček Ergobaby Metro Compact City Stroller! Nov Ergobaby Metro voziček je znamkin prvenec med super lahkimi ter kompaktinimi vozički. Namenjen je predvsem staršem, ki so veliko na poti z otroci.

Kaj morate vedeti pred nakupom:

Glavne značilnosti Ergobaby Metro vozička so udobjepriročnost in prenosljivost. Voziček ima vse funkcije, ki zagotavljajo udobno vožnjo za vašega dojenčka in je hkrati prijazen uporabniku. In vse to v dobrih 6 kg!

Sedež

Sedež športnega vozička Metro je primeren za otroke od 6. meseca naprej in do teže 18 kg. Sedež je klasičen kot pri ostalih vozičkih tipa marela in je izredno dobro podložen zaradi česar nudi kar največje udobje za vašega otroka. Vašemu malčku bo omogočil kvalilteten počitek zahvaljujoč skoraj ležečemu položaju in polički za nogice.

Podloga je snemljiva in pralna v pralnem stroju. Voziček je namenjen vsem letnim časom zahvaljujoč mrežasti tkanini na hrbtišču, ki omogoča večji pretok zraka med poletnimi meseci. Mrežasti panel lahko tudi zaprete kadar je vreme hladnejše.

Ergobaby Metro je bil ob koncu leta 2018 tudi edini voziček, ki ga je nemška organizacija AGR potrdila kot "Zdrav za hrbet" za otroka in starše.

Strehica

Večina superlahkih vozičkov ima majhne strehice, ki ne ponujajo veliko zaščite za otroka. Ergobaby Metro ima veliko strehico, ki bo otroka ščitila pred močnimi sončnimi žarki saj material ponuja do 50 UV zaščito. Strehica je visoko pozicionirana, kar omogoča veliko prostora nad otrokovo glavo in je še posebaj priročna za višje malčke. Strehica ima tudi okonce skozi katerega boste ves čas lahko opazovali vašega malčka med vožnjo.

Košara za novorojenčka

Kompakten mestni voziček Ergobaby Metro lahko uporabljate od rojstva in sicer z dodatno globoko košaro za novorojenčke Newborn Kit, ki je na voljo posebaj. Ta mala a globoka košara omogoča ravno dno z večconsko podporo za novorojenčka. Podloga košare je obojestranska in je zasnovana za uporabo v različnih letnih časih: poletna stran je narejena iz mrežnega tkanja in zimska je narejena iz toplega flisa. Velika strehica ščiti otroka pred soncem in vetrom, namesti pa se samo v 2 minutah.

Kolesa in vzmetenje

Voziček je namenjen za mestno uporabo, vendar se izredno dobro obnaša tudi na bolj grobem terenu ali pri razpokah v pločnikih. Ima gumijasta kolesa, ki odlično blažijo udarce, večja zadaj in manjša z vzmetenjem spredaj. Kolesa niso napihljiva, tako naj vas ne skrbi, da bi se predrla.

Še ena lastnost, ki jo obožujemo je velika zavora. Pedalo za zavoro je na sredini zadnje osi in je izredno enostavna za aktiviranje zavore in sprostitev.

Shranjevanje

Košara za shranjevanje pod vozičkom je ravno pravšnje velikosti za mamino torbico s potrebščinami in zdrži do 4,5 kg. Zagotovo pa boste navdušeni nad dodatnim žepom na hrbtišču vozička, kjer lahko shranite telefon ali denarnico in jih imate vedno na dosegu.

Zlaganje

Če vas do sedaj voziček ni prepričal pa boste zagotovo navdušeni nad dvema lastnostima. Prva super lastnost je, da ima voziček le 6,3 kg in je izredno enostaven in lahek za prenašanje. Druga pa je zlaganje vozička z eno roko. Edinstvena lastnost, ki vam bo prihranila veliko časa in živcev. Voziček se sestavi v majhen paket, ki ga pospravite v za to namenjeno Ergobaby torbo za prenašanje. Voziček se zloži na tako majhno, da se na večini letalskih družb obravnava kot ročna prtljaga

Voziček boste lahko tako spravili v prtljažnik avta ali kar za sovoznikov sedež, pod mizo v restavraciji, na javnem prevozu, v muzeju ali ga nosili kadarkoli bo vaš najmlajši želel sam hoditi. Tako bo Ergobaby Metro zagotovo postal vaš novi najljubši voziček.