Testiramo šolske torbe za prvo triado @Aninakuhinja

Letos smo testirali Jeune Premier šolske torbe in lahko povem, da smo bili oziroma smo z njo zelo zadovoljni. Je prostorna, zlahka očistljiva in zares lepa. 😍 Mi smo si izbrali to tukaj.

Za drugi razred pa smo dobili šolsko torbo, ki ima malo drugačno – bolj klasično obliko in je iz nove kolekcije. Timon si je izbral to na sliki (najdete jo tukaj) in priznam, da sem vesela, da se zaradi nje še bolj veseli drugega razreda. 🤗
Testiramo šolske torbe za prvo triado @AninakuhinjaTestiramo šolske torbe za prvo triado @AninakuhinjaTorba je izredno prostorna, ima nastavljivo hrbtišče po višini otroka, enak brisljiv material in tehta le 1,25kg. 🔝🔥 Primerna je za prvo triado.

Torbe si lahko ogledaš v otroški spletni trgovini Silly.si tukaj. Več o obeh torbah pa si poglej v krašjem predstavitvenem videu.


 

Ana Žontar Kristanc         

Avtor: Ana Žontar Kristanc, Objavljeno @Anina kuhinja
Avtorica zapisa je Ana Žontar Kristanc, njeno življenje se vrti okrog sinčka Liama in Timona, moža Kristijana, njene družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse te najlepše dele njenega življenja povezuje. Več o Ani, njenih receptih, mislih in zapisih o vlogi mamice pa si lahko preberete tukaj.