Silly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofki

Malčki imajo radi, ko so njihove majhne ročice in prstki sprehajajo med različnimi barvami, različnimi materiali in različnimi

Koordinacijo oko - roka urijo v vsakdanjih opravilih in lahko jo izboljšajo tudi pri našem septembrskem ustvarjalnem doživetju. Bodimo zraven, jih spodbujajmo, jim pomagajmo, če je potrebno. Opazujmo jih in sodelujmo pri ustvarjanju. Bodimo iskreni. Negujmo otroško željo po ustvarjanju.

Tokrat bomo na preprost ustvarjalen način popestrili prostor za ustvarjanje.

POTREBUJEMO:

   POSTOPEK:
   • Na mizo ponudimo cofke in lonček.
   • Nekaj večnamenskega tekočega lepila zlijemo v posodico in pustimo, da malček sam pomoči cofek in ga pritrdi na lonček.
   • Če mu ne uspe v prvem poskusu, nežno pokažimo postopek še mi ali mu pomagajmo. 

   Silly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiZ istim postopkom lahko okrasimo tudi prvo črko imena, ki jo obesimo nad mizico za ustvarjanje.

   Silly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiSilly ustvarja: Popestritev prostora za ustvarjanje z barvnimi cofkiNe pozabimo: To ni le čas za urjenje finomotoričnih spretnosti, temveč tudi neprecenljiv posvečen skupni čas.

   Urška Bernik
   Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
   Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.