Silly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvami

Vsi vemo, da nam lonček na pike lahko skuha vse, kar si želimo. A ga še nismo našli. Morda pa so buče na pike prav tako čarobne.

POTREBUJEMO:

Dobro je, če je svetle barve. A kar brez skrbi - prstne barve so dobro prekrivne in bodo lepo pobarvale tudi oranžne in zelene bučke, take, ki jih zlahka najdemo. In potem kar brž na delo - pravzaprav na ustvarjanje.

      POSTOPEK:
      • Naravne prstne barve pred uporabo pretresemo in na pokrovčku lončka ostane ravno prav barve, da se ne poliva povsod in je zlahka dosegljiva otroškim prstkom. Ko je zmanjka, ponovimo postopek, lahko pa jo tudi malo prelijemo na majhen krožniček.
      • Morda pa nam le uspe najti čarobno bučko na pike - tako, na katero malo potrkamo in vse kar si zaželimo, dobimo. Psst, želje ne povejmo naglas.

      Silly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiSilly ustvarja: Bučke na pike s prstnimi barvamiNe pozabimo: To ni le čas za urjenje finomotoričnih spretnosti, temveč tudi neprecenljiv posvečen skupni čas.

      Urška Bernik
      Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
      Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.