Silly ustvarja: Albumček za materinski dan

Prazniki naših mam, tet, babic in prababic so že skoraj tu. Presenetimo jih letos z drugačnim darilom. Poiščimo fotografije na telefonu in jih razvijmo. Potem pa naredimo prav poseben albumček, ki ga okrasimo z nalepkami, ki jih bomo izdelali tudi sami.

POTREBUJEMO:

   POSTOPEK:
   • Risalni list prestrižemo na polovici in ga potem še prepognemo. Postopek ponovimo tolikokrat, kolikor strani želimo imeti v albumčku.
   • Sprednjo stran porišemo z vodenimi akvarelnimi barvami. Lahko jo porišemo s cvetličnimi vzorci ali pa s kako čudovito ilustracijo naših malčkov.
   • Na drug risalni papir z vodenimi barvicami narišemo različne motive. Npr. srčke, rožice, mavrice ... 
   • Počakamo, da se barve posušijo in jih nato izstrižemo. Na hrbtno stran s čopičem nanesemo nepredebelo plast večnamenskega tekočega lepila. Medtem ko čakamo, da se lepilo posuši, poiščemo fotografije in jih nalepimo v album. 
   • Po parih minutah so nalepke pripravljene. Z njimi okrasimo album. Lahko tudi dopišemo kako lepo misel. 

   Silly ustvarja: Albumček za dan žena Silly ustvarja: Albumček za dan žena Silly ustvarja: Albumček za dan žena Silly ustvarja: Albumček za dan žena Silly ustvarja: Albumček za dan žena

   Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
   Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.