SILLY PIHA 6. SVEČKO, PRAZNUJTE Z NAMI!

Silly praznuje šesto obletnico čudovitih trenutkov, toplih poznanstev, skromnih dosežkov in obilo zabave. Hvala, ker ste del njih 💗

KAJ JE LAHKO ŠE LEPŠA ZAHVALA KOT....

Prisrčna hvala za vse trenutke, vzpodbude in mnenja, ki jih delite z nami ter za zaupanje, da naši skrbno izbrani izdelki z vami zaživijo in postanejo del vaše družine.

... ROJSTNODNEVNO DARILO! -20% POPUST

V zahvalo ti poklanjamo 20% popust na nakup izdelkov po rednih cenah na Silly.si in Nosilke.si.  Koda velja do vključno 25.12. in ni združljiva z ostalimi kodami, popusti in že znižanimi izdelki. KODA: VSENAJBOLJŠESILLY

... SUPER NAGRADNA IGRA! S KAR DVEMA NAGRADA

IZDELEK PO IZBIRI NA Silly.si
Na Silly.si si izberi najlepše darilce, ki želiš, da bi tvojega malčka pričakalo pod novoletno smrečico. Izžrebali bomo 1 nagrajenaca. V kolikor se izbrani izdelek nagrajenca medtem razproda, si lahko nagrajenec izbere drug izdelek iz zaloge. Izdelek bomo nagrajencu brezplačno poslali na naslov v Sloveniji.

5 KOSNA DONUT TORTICA Le Mousse Goose 
V sodelovanju z Le Mousse Goose  podarjamo 5 kosno tortico z okusom po izbiri.  Izžrebali bomo 1 nagrajenaca. Nagrajenec lahko tortico prevzame na Dunajski 209 v Ljubljani.


Sodeluj na našem FB in IG profilu ter sledi navodilom v obajvi za igrive in sladke novoletne praznike. Hkrati se lahko poteguješ za eno ali obe nagradi, za vsako pa mora biti objavljen ločen komentar.

Vso srečo 🤞

SILLY PIHA 6. SVEČKO, PRAZNUJTE Z NAMI!