Kinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @Caricasveta

Carice, to objavo vam pa res že doooolgo obljubljam! In končno sem si vzela čas, da vam po svoje predstavim eno izmed najljubših igrač mojih dveh knedlov, Mile in Gala.

Verjamem, da vas veliko pomisli “za kaj sploh je to?”, ko prvič vidi sliko ravnotežne deske Kinderfeets Kinderboard. Jaz sem tudi.
Kinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaGre torej za večnamensko leseno igračo, izdelano iz trajnostno pridelanega brezovega lesa, pridobljenega iz obnovljivih virov. Okolju prijazna deska za ravnotežje iz čvrsto lepljenega lesa je premazana z lakom na vodni osnovi. Uporabljena je minimalna embalaža izdelana iz recikliranega papirja in barv na vodni osnovi.

"Ampak, Urška… za kaj se pa to uporablja?"

Pravilnega odgovora tukaj ni. Namen te deske je ravno v tem, da otroci sami raziščejo možnosti za igro – spodbuja torej aktivno in odprto igro v otrokovem lastnem tempu. Pomaga razviti občutek ravnotežja in zavedanja svojega telesa, spodbuja vestibularni sistem.

Najprej sta tako Mila kot Gal Kinderboard uporabljala kot gugalnico. Z vsako nogo na eni strani sta se pozibavala sem in tja. Mislim, da je to tudi prvo, na kar nas večina pomisli.Kinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaKinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaKo sta enkrat to obvladala, sta pa začela raziskovati druge možnosti. Uporabljata jo za pručko (predvsem Gal, da lahko lažje doseže omaro s sladkarijami :)), ležalnik, gledališče, tobogan, mizico za igranje, cesto za avtomobilčke,… Verjetno sem še kaj pozabila, ampak verjetno je očitno bistvo; mej domišljije tukaj niKinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaKinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaKinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaKinderfeets kinderboard – ena izmed najljubših igrač pri nas @CaricasvetaSe mi zdi, da smo starši kar ponosni, ko vidimo, kakšno domišljijo premorejo naši otroci, če jim le pustimo. Velikokrat se zalotim, da pomislim “tega se pa sama res ne bi spomnila”.

S prve roke lahko mirne vesti rečem, da Kinderboard priporočam. Kinderfeets ni zame nova znamka; prvo desko sem naročila kakšna tri leta nazaj, potem so me navdušili s poganjalci, ki ga ima Gal vsak dan v uporabi (če ne veni, z njim šiba po kuhinji).

Kakšno leto nazaj pa smo ugotovili, da potrebujemo še eno desko, da bosta imela vsak svojo. Vsi vemo, kako si bratci in sestrice čudovito delijo igrače, ne? 😀

In zakaj ravno Kinderfeets? To sem že velikokrat napisala, ampak ne bo škodilo, če še enkrat ponovim.

Ker jim je mar za otroke in okolje, v katerem živimo. Vsi njihovi izdelki so okolju prijazni, izdelani iz FSC lesa (Forest Stewardship Council – certifikat, ki nosi najvišje okoljske standarde na tržišču). So varni za otroke, nestrupeni. Nizozemskega dizajna in izredne kvalitete – recimo ta deska zdrži tudi 220 kg obremenitve.

Posebej mi je pa všeč, da za vsak izdelan kos igrače, posadijo eno drevo.

Mogoče sem te prepričala, mogoče ne. Mogoče sem komu, ki razmišlja o nakupu že dlje časa, olajšala odločitev.

Upam pa, da si v tej objavi začutila mojo iskrenost in zadovoljstvo s Kinderboardom.

"Edini minus, ki ga ima – če nevede stopiš nanj v temi, je hujše, kot če stopiš na lego kocko. Preverjeno."

Če te zamika nakup, lahko ob naročilu uporabiš kodo CARICASVETA10 za 10% popusta. Koda velja na vse izdelke na strani Silly.si.

Carica sveta blog

Avtor: Urška Oman, Objavljeno @Caricasveta

Urška je mama dvema navihancema, obožuje interier, opremljanje in spreminjanje stila na vsake toliko. Rada se loti DIY projektov, ki jih z veseljem deli s tabo. Njene prekrasne bloge pa si lahko ogledaš tukaj.