Ideje za adventni koledar: Zimska pobarvanka

Ti mami nikoli ne dovoli barvati po steni. Mogoče bo veliiika Maki pobarvanka pomagala, da si danes premisli. Pripravi čopiče.

Nekoč je neki modri mož dejal, da bi vsak dan morali narediti en ''prvič''. In morda je ravno danes ta prvič, ko bo mami pustila risati po kuhinjski steni ali pultu. Seveda ne kar neposredno. Potrebujemo maksi Maki pobarvanko, ki jo na površino pritrdimo najlažje kar s pleskarskim zaščitnim trakom ali pa z navadnim selotejpom.

Če bomo barvali na steni, uporabimo suhe barvice in/ali pralne flumastre. Če pa bomo barvali veliko zimsko pobarvanko na vodoravni površini, potem si lahko privoščimo vodene barvice. Z njimi se barva hitreje, bolj enakomerno in še bolj zabavno je mešanje barv. 

Juhu, pri nas sta Miklavž in Božiček že pobarvana.Ideje za adventni koledar: Zimska pobarvankaIdeje za adventni koledar: Zimska pobarvankaIdeje za adventni koledar: Zimska pobarvankaIdeje za adventni koledar: Zimska pobarvankaIdeje za adventni koledar: Zimska pobarvankaOglej si tudi naslednjo ljubeznico BOŽIČNE PRAVLJICE.

Avtorica: Urška Bernik, @Kavicazmano
Avtorica zapisa in čudovitih fotografij je Urška Bernik. Mamica zase pove, da je žena, mama trem, zaljubljena v glasbo, šivanje, ustvarjanje, dolge večere, rana jutra... Pridruži se ji pri odkrivanju lepote v vsakdanjih stvareh tukaj.